maanantai 21. huhtikuuta 2014

Läski treenaa taas

No niin. Nyt kun todistettavasti fläsää on kerrytetty riittävästi ympärille takaisin, on aika ottaa todellinen ryhtiliike takaisin treenaukseen. Vaikka tässä salitreeniä on harrastettu aktiivisesti tänäkin vuonna, alkaen tammikuun toisella viikolla, vetäen bullin musclechallengea ja jumpaten myös kolmen viikon reissun aikana, niin täytyy sanoa että AAAAAARGHHHHHHHH! Ja vaikka kuinka totuutta on yrittänyt väistellä, niin fakta on, että kyllähän sitä rasvakerrosta, eli laardia, eli läskiä on vaan takaisin kertynyt.

Kuva täältä
Huoh. ISO huoh. VIELÄ ISOMPI HUOH. Siitä huolimatta, että peilistä ei ihan samanlainen olio (omasta mielestäni valaan/hylkeen keskivartaloa muistuttava keho) pilkistä takaisin kuin viime vuonna tähän aikaan, niin SILTI omakuva (eivätkä kaikki lomakuvat) kyllä mieltä, eikä etenkään silmää hivele. Lihasta on todistettavasti enemmän, kunto todella paljon parempi ja olemus ryhdikkäämpi. Mutta laardimasu on tiellä.

JOTEN. Nyt on aloitettu jälleen ryhtiliike kohti kevyempää minää. Samalla päätin, että loppuu tuo viinin/sidukan/oluen/drinksun tissuttelu, johon hommat/viikonloput/juhlat/lomat/ihansamamikäsyy taas hieman ehti karata. Joten korkki on kiertynyt kiinni. Eikä pääsiäisenä mennyt edes lampaanpaistin kanssa tilkkakaan viiniä!

Hyvän sysäyksen tähän aiheutti ensin reissusta kotiuduttua sairastettu turistiripuli, jonka jälkeen sainkin jonkun flunssataudin sekä uuden masupöpön. Näistä toivuttuani jokseenkin, olen nyt iskenyt kovat treenitavoitteet tiskiin ja ruokavalion kuntoon. Aamuaerobiset ovat back in my life ja salitreenaus jälleen käynnissä.

Ja koska on IHANA kevät ja vieläkin IHANAMMAT pääsiäiskelit, ei ole mitään syytä keksiä keinoja olla lenkkeilemättä huikeassa kevätilmastossa.

By the way. Nyt on kevät ja luonto puhkeamassa upeaan kukoistukseen täällä Tukholmassa, kuten siellä kotosuomessakin. Täällä on kevään eteneminen kolmisen viikkoa edellä normaali aikataulusta, joten lähes siis kohta ollaan jo kesäkeleissä! Ja mikä parasta, kirsikkapuut räjähtivät kukintaan juuri nyt pääsiäisenä. Miksi kukaan ei ole koskaan kertonut mulle, että Tukholman Kungsträdgården on kirsikkapuufanin ehdoton vierailukohde kukinta-aikaan! Siis mieletöntä! En kyllä tiedä mitä noista kukista on jäljellä vielä ensi la 26.4. kun Tukholmassa vietetään Hanamia eli kirsikanpuun kukinnan päivää.  Tukholman Hanamin & Helsingin Hanamin välissä on eroa noin kuukauden verran, sillä Hgin tapahtuma näyttää olevan vasta 18.5.

Olen käynyt nyt yhteensä kolmena päivänä ihastelemassa puita. Ensin huomasin ne meidän korttelissa puhkeamassa kukkaan, jonka jälkeen eilen ja tänään olemme olleet miehen kanssa ihastelemassa puita & kukintoaikaa kaikkien muiden tuhansien ihmisten kanssa Tukholman keskustassa, Kungsträdgårdenissa. Tässä vielä silmäniloa Tukholman mielettömästä weekendistä sekä keväästä! Det är vår nu!!! :)

Muistinko sanoa, että keväällä RAKKAUDEN kohteeni ovat ah niin kauniit kirsikkapuut! <3

PS. Kaikki kuvat ovat itse ottamiani, jos ei muuta mainittu. Ethän kopioi/jaa kuvia ilman lupaani, kiitos.1 kommentti:

  1. Moikka! Sulle olisi haastetta osoitteessa: http://sisaisenlaskinnujerrus.blogspot.fi/2014/04/huastellaan-huastellaan.html

    VastaaPoista