perjantai 4. huhtikuuta 2014

It's Friday @ Bali

Bungalowin ovet on avattu - jälleen oli vastassa kaunis aurinkoinen aamu. Voisiko kenenkään perjantai alkaa huonosti tällaisessa maisemassa? Tai itse asiassa mikään päivä?Päivät ovat seuranneet toisiaan, toissapäivänä ja eilen otin 90 minuutin mittaiset hieronnat resortin Spassa á 20€. ;) Aromaterapiahieronta koko vartalolle ja eilen sama setti, mutta kuumakivihieronnalla. Oli muuten kuumia kiviä ihan sananmukaisessa merkityksessä. Itselle oli elämän ensimmäinen kuumakivihierontakokemus ja olipahan jännä tunne, miten niin sileillä kivillä voidaan ihoa hieroa. Pari kertaa polttikin ihan ihoa minkä jälkeen kuului vaan, I'm sori Madammmm..

Eilen täällä oli oikein liskojen päivä. Ei siis perinteinen liskojen  yö vaan päivä. Nimittäin bongattiin
monta liskoa ympäri puutarhaa, aina muutaman sentin kokoisista
yli metrisiin :D Toissapäivänä myös hieman vantterampi yksilö (en tiedä oliko varaani tai mikä enkä onnistunut saamaan kunnon kuvaa), joka hiipi altaan reunustaa pitkin ohi resortin. Oli varmaan jo n 120-130 cm kaveri. Liskoja kuvaillessa yksi kaveri sitten lähtikin vielä lentoon viereiseen puuhun, wierd!
Mahtui kuviin yksi melkoisen kokoinen etanakin :)

Eilen iltasella näkyi myös tällainen kissaeläin puussa :D


Mikäs tuolla visertää? 

JUMP in the tree!

MITÄS NYT? :DTänään on tarkoitus vielä loikoilla päivä, ennen tätä rankkaa ohjelmaa käydään tuossa perinteisellä aamupalalla. Kutakuinkin joka aamu on menty samalla amerikan brekulla, lukuunottamatta eilistä poikkeusta, kun otinkin indonesialaisen aamupalan. Nasi Goreng ja vähän satay lihaa vartaassa, olkaa hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti