tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kuopasta reunan yli!


Haba kasvaa, ehkä ;)
Hellouta. Tänään oli huomattavasti parempi päivä, johtunee varmasti myös osittain liikunnan tuottamasta endorfiinista, jessss! Eli tänään olin reippaana tyttönä taas salilla tekemässä selkätreeniä ja illemmalla käytiin vielä ukkosen kanssa lenkkipolulla!

Salitreeni kulkikin tänään oikein loistavasti, maveen sai laittaa lisäkiloja samoin kuin ylätaljan sarjoihin. Mave kehittyy muutenkin mukavasti, kun teen sitä selkä- ja jalkapäivänä ja selkäpäivänä ilman strapseja ja jalkapäivänä sitten strapsien avustuksella. Suom. huom siis vetoremmien.

Tulipa ensikontakti johonkin paikalliseen treenien keskelläkin, kun lähes onnistuin viemään yhden svedun treenimestan. Tyyppiä ei näkynyt missään ja olin juuri ehtinyt lataa tankoon kiekot niin ilmestyi selän taakse sanomaan, että hänellä on siinä juuri treenit alkamassa. Toki keräsin sitten kiekot kasaan ja pahoittelin, sekä sanoin että puhun vaan engelskaa. Tietty siinä sitten nämä perus "mistäolet-Suomesta", jonka jälkeen tyyppi totesi, että SISU. Ahhahahahaaah! Niinpä. Sisu sisu! Sitä toistelin ja hiippailin toiselle puolen salia. On se hyvä, että ainakin jotain Suomesta tiedetään ;)

Aamut olen nyt pari viikkoa aloittanut tällaisella setillä:


Kuvasta löytyy siis mehiläisen siitepölyä, maca-jauhetta, acai-jauhetta, opti-msm sekä hamppuproteiinia.

Nämä kaikki miksaan blenderissä yleensä tähän settiin:
  • 500g natural rahkaa
  • 225g marjoja (vaihdellen)
  • 250g mehukeittoa
  • 2-3 kananmunaa raakana
  • vehnäleseitä n 50g
Tästä miksauksesta tulee max noin 1,3 litraa smoothieta, josta vetäisen suurimman osan huiviin aamulla ja loput ennen nukkumaanmenoa. Kätevää protskujen kannalta!

Koska ilta on nyt näin myöhä, niin kirjoitan noiden terveyshyödyistä lisää seuraavassa postauksessa! Kyseessä siis energisoivia sekä monivitamiineja sisältäviä luonnonmukaisia tuotteita.

Tässäpä vielä pari otosta iltalenkiltä, oli niin kaunis auringonlasku lämpimässä keväisessä illassa. :)
Nyt unnimaan, jotta jaksan herätä aamulla aikaisin auton rattiin ja pingahtaa hakemaan rakasta ystävääni Arlandan lentokentältä! Oikein mukavat pari päivää edessä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti