sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kevään ekat leskenlehdet - CHECK!


Se kuulu kuulkaas sunnuntaina hemmotella itseään ja rakkaitaan, jos siihen on mahdollisuus! Omiin viikonloppubravuureihin kuuluu erilaisten munakkaiden valmistaminen, joko pannulla tai uunissa. Kiitos viime syksyisen BC ruokavalion ja Fitfarmin kananmunien mätön ;). Tuli taannoin opeteltua väsäämään melkoisia viritelmiä kananmunista, jotta sai aamun muna-annoksen aina syötyä hyvällä ruokahalulla. Toki silloin päälle EI ripoteltu senttiäkään juustoraasteita. :D

Joten perusmunakkaan valmisteluhan on melkoisen iisiä puuhaa. Itse heittelin tänään sekaan mitä kaapista löytyi. Perusrunkona omalle munakkaalle on 5-6 kananmunaa (toki 3-4 riittää), tilkka vettä ja vehnä- tai kauraleseitä joukkoon.

Kaapista sitten heittelin sekaan mitä oli jäänyt loppuviikosta syömättä, kuten esimerkiksi paistettua lohta, parsakaali-sipuliseosta, sekä pilkoin joukkoon myös tuoretta tomaattia. Mausteeksi riitti ruususuola, sillä lohi ja kasvikset olivat jo valmiiksi maustettu kokkailun yhteydessä. Koko homma sekaisin kulhossa, uunipellille loraus öljyä, ettei munakas tartu kiinni ja seos vuokaan. Pinnalle vielä ripaus käyttämättä jäänyttä parmesaania ja perusjuustoa muutama siivu.

Kiertoilmauunissa n 175 asteessa 25 minuuttia ja voila! Herkullinen terveellinen sunnuntain aamupala/brunssi on valmis!


Easy like Sunday morning ;)

Tänään oli aivan huikean leppoisa ulkoilupäivä! Kevään ekat leskenlehdet, sorsien parittelupuuhat, lämpöennätykset ja meri-ilmastot nähty/tunnettu. Käyty nuuskimassa 200 metrin päässä kotoa kulkevan kanavan reunoilla kulkevat lenkkipolut, bongattu matkalla kaunis puisto sekä parhaat auringonotto mestat. Tässäpä päivän kuvakavalkaadia, enjoy!

Ne kevään ekat leskenlehdet!

Having threesome! :D

Not for me, come on guys!

Käytiinpä sitten vielä iltapäiväajelulla murun entisessä kotikaupungissa Södertäljessä, joka on n 35 kilometrin päästä Tukholman keskustasta. Ja muistinko mainita, että ilma oli todella keväinen, PLUS 15! :)

Queens Chair ;)

Tällaisen viikonlopun jälkeen on taas energiaa treeneihin ja ensi viikolla alkaakin sitten aerobiset ja lenkkeily. Huuh! Nyt unille, jotta jaksaa huomenna tehdä myös tehokkaan selkätreenin. Toivottavasti monella muulla on ollut yhtä rentouttava naistenpäivän viikonloppu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti