lauantai 8. maaliskuuta 2014

Happy Women's Day!

Se on ollut lepopäivä tänään. :) Päivä on sujunut leppoisasti, käytiin yhdessä miekkosen kanssa tutustumassa omiin kotikulmiin lenkkikuteet päällä, sillä ilma oli niin kaunis tänään!  Tässäpä muutamia kuvia meidän huudeilta:

Signalfabriken, sisäänkäynti sisäpihalle.
Här bor vi :)


Tässä Signalfabrikenilla on 1800-luvulla rakennettu tehdasalue, jossa muinoin valmistettiin kaapeleita ja puhelinosia. Sittemmin teollisuus on loppunut ja nyt alue on saanut uuden elämän, rakennukset otettu uusio käyttöön ja tänne valmistunut paljon asuntoja sekä erilaisia liiketiloja. Aivan ihastuttava asuinympäristö kyseessä, ja historian havinaa voi fiilistellä täällä edelleen. :)
Lisää voi katsella täältä: http://signalfabriken.se/
Kevätaurinko tänä aamuna makkarin ikkunasta!

Sundbyberg ylhäältä käsin.

Katsotaan koska mennään brunssille/lounaalle tuonne & kenen kanssa ;)

Käppäiltiin tosiaan pienoinen lenkki lähiseuduilla, ja ei voi kuin olla tyytyväinen millaisilta kulmilta koti löytyi :) Tässä on kaikki mahdollinen vieressä! On kuin asuttaisiin lähellä Tukholman ydintä pienessä kylässä, noin 10 min menee Tunnelbanalla elikäs kotoisammin metrolla, juna-asema myös samassa paikkaa, dösät ja sporat kulkee myös.

Aivan vieressä kulkee ihastuttava kävelykatu, jossa oli oikein mukavia kahviloita/pikku kauppoja/ravintoloita ja kaikki mitä vaan voi kuvitella. Uutisissa oli juuri pari päivää sitten, että tässä kaupunginosassa on vähiten autoja/asukas, sillä yksinkertaisesti sitä autoa ei vain täällä tarvitse. Isoja markettejakin on tässä 500m sisällä useita. En ole vielä keksinyt mitään, mikä tästä puuttuisi.

Naistenpäivän kunniaksi, sain eräästä sisustuskaupasta, jossa sattui kamaa olemaan -50% tuollaisen ihanan puisen tekstitaulun. Olen jo pidempään etsiskellyt sopivan iskevää vastaavaa tekstiä ja tänään se osui kohdalle. How about that? Siinä se nyt muistuttaa elämän tärkeimmästä asiasta, makkarin ikkunalaudalla. Mitäs tykkäätte?
Minun naistenpäivän lahja muruselta <3
Kaamea sisustusvimma syyhyä joka päivä sormissa ja mielessä, kun päästiin tähän uuteen kotiin. En malta odottaa kelien lämpenemistä, että pääsee laittelemaan sisäpihan puolen parveketta kevät kuntoon! Mutta se sitten heti reissun jälkeen. Ja pari taulua seinille, mattoja, ehkä verhoa ja ja ja... kevät on niiiiin inspiroivaa aikaa sisustamisessa. Ja muutenkin!


Tänään tulee täällä telkkarista Ruotsin euroviisukarsintojen finaali, eli Melodiefestivalen 2014. Iso juttu täällä! Tai no, kelle on kelle ei. ;) Koko vko ollut mediassa paljon juttua. Katotaan nyt millanen veisu sen voittaa. Eli ilta sujuu melkoisen leppoisissa merkeissä.

Tällä hetkellä uunissa paistuu lammaspaisti, kohta lykätään valkosipuliperunat tulille, siihen kylkeen fetasalaattia ja oma tekemää tzatzikia. Sekä pahettamme punkkua. Namijami! Nälkäkurki liihottelee jo kovin ympärillä, joten nyt kohti keittiötä. Leppoisaa iltaa lukijat!

Ai niin ja se tärkein: hyvää naistenpäivää kaikki ihanaiset naiset! Hjärtlig kvinnodag!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti