tiistai 25. helmikuuta 2014

Herättäjät esittää: Arhinmäki on huomenna

JouJouJouuuuuu :D

Täällä ollaan taas ja pakko sanoa, että tämä biisi laittoi hymyn korviin! Eipä tainnut Paavo tietää millainen viikko on edessä, kun sunnuntaina simmunsa vieraassa hotellihuoneen sängyssä aukaisi. Hyvä Paavo!

Oikeasti Paavo on ollut yksi suosikkiministereistäni, mutta täytyy sanoa, että nyt tuli pikkuinen tahra kilpeen. Ei sillä, ettäkö Paavo olisi ensimmäinen tai viimeinen virkamatkalla alkoholia enemmän tai vähemmän nauttinut ministeri. Mutta sillä, että tee se nyt sentään sitten niin, ettei koko skandinavian lehdistö & media revittele aiheella viikkoa paluusi jälkeen Suomeen. :D

Ja mitäs muuta! Sotshin kisat takana ja normaalipäiväjärjestykseen paluu ollut edessä. Talviolympiaadit ovat nimittäin aivan yksi lempparini ja aika on kulunut melkolailla penkkiurheillessa. Sen lisäksi salitreeniä on nyt tullut vedettyä 5xvko ja voimat kasvaa kohisten! Ja mikä parasta, siis tänään sain kehuja olkapäistäni(!!) ja sporttisesta olemuksestani lääkäriltäni. Siis minä! Siis minä, joka juuri harmittelee peilistä plösähtänyttä olemusta, massua joka taas pullahtanut enemmän ulos kuin sisäänpäin ja minä, joka ei vain ole jaksanut motivoitua ruokavalion äärimilleen viemiseen. Olin aivan yhtä hymyä kommenteista, joita tämä toisteli useaan otteeseen! Ja no, on siinä sen verran perää, että kyllähän tuota voimaa on ihan kiitettävästi alkanut kroppaan kertyä. ;) Kiitos Muscle Challenge!

Toki vieläkin suurempi hymynaiheeni oli se, että käymissäni kontrollikuvissa ja -testeissä kaikki oli paremmin kuin HYVIN! Lisäksi luustoni on kuulemma ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa, tällaisia kuulemma harvoin näkee :D Ja sanoipa lekuri sitten taustoistani jutellessa, että todellakin se pitää paikkansa että urheilutaustasta on hurjasti hyötyä osteoporoosin ennaltaehkäisyssä (ja harvemmin se ketään reilua kolmikymppistä vielä kiinnostaa).

Muscle Challengen viides viikko on menossa ja jokaisen viikon tavoite, eli painojen lisäys sarjoihin on toteutunut! Syötyä on tullut ihan riittävästi, suht laadukkaasti ja proteiinipitoisesti hiilareita karttamatta. Totuushan nimittäin on myös se, että lihaksia kasvatellessa miinuskaloreilla meno on mahdotonta. Tai siis se lihas ei vaan tuppaa kasvamaan samaan aikaan, jos tiristelee läskiä ympäriltä. Joten olen keskittynyt nyt siihen muscle puoleen ja rasvan tiristely on tarkoitus laittaa liikkeelle ensi viikolla. Ihan vaan siksikin, että on tässä lähestymässä bech painotteinen loma. :)

Ja tiedättekös mitä! Ensi viikolla, blogini nimi hieman päivittyy sillä nyt on H-hetki käsillä, joka omalta osaltaan on pitänyt hieman kiireisenä. Nimittäin pienoinen kotimaan vaihdos on edessä joksikin aikaa, kohti länsinaapuria. Tämä puolihurri muuttaa nimittäin toistaiseksi, määrittelemättömäksi ajaksi, till Stockholm!! Siitä lissää pikapuoliin. Ja sitten on aikaa tälle bloggauksellekin enemmän. Jag lovar det. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti