tiistai 1. lokakuuta 2013

Tiistaitreenit takana


Huuuuh! Aamuaerobinen koirulin kanssa pirtsakassa pikkupakkasessa takana ja siitä kolmen tunnin päästä salitreeni takana. Tänään ottikin aika koville, vaikka edessä oli "helpompi" salitreeni. Kyykyissä meinasi jalat pamahtaa tukkoon, samoin mave tuntui tukkoisemmalta eikä penkkikään kulkenut kovin sutjakkaasti. Lisäksi vanha urheiluvamma vasemmassa olkapäässä on alkanut vihoitella, mikä vaikuttaa erityisesti tuon penkin tehoon. Toivottavasti paikat kestää..

On se jännä miten eri tavalla treenit aina minäkin päivänä kulkee. Joinakin päivinä nousee rauta helposti ja toisina se tuntuu painavan miljoona tonnia. Niinä päivinä olen varma, että joku on vaihtanut tangon painavampaan 25 kilon versioon ;) Mutta osuutensa on tietty aina sillä, mitä on ennen salitreeniä tehnyt, onko kuinka monta treeniä kuluneella viikolla jo plakkarissa (ja kuinka rankkaa) sekä ennen kaikkea sillä, mitä on syönyt ennen treenejä.

Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ollessa, alkaa elimistö aina käydä melko tyhjillä homman edetessä. Mitä kauemmas tässä taas tankkauspäivästä ollaan tultu, sitä helpommin tuntuu kaikki ateriat palavan kehosta ja energiat tippuvan nopeasti. Huolimatta treeni- yms juomista. Ja kun energiat tippuu, alkaa myös salitreeni käydä rankemmaksi ja tankki tyhjentyä.

Onneksi seuraava tankkaus häämöttää kahden viikon päässä ja sinne asti vaan on sinniteltävä! Positiivista on kuitenkin se, että rasva palaa. Burn baby burn! Nyt on ilta aika lepuutella lihaksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti