maanantai 7. lokakuuta 2013

One week to goooooooo...

Huolimatta viime päivien absurdista farssista, bc jatkuu osaltani loppuun saakka. Olenhan pohjanmaalla syntynyt periksiantamaton jurruttava körttiläismielinen vakavikko. ;)

Viime perjantai osoittautui tämän dieetin tähän saakka vaikeimmaksi. Jatkuva nälkä pahentui LÄHES ylitsepääsemättömiin sfääreihin, järjetön väsymys ja treenikamppeiden kasaamista vitkutin iltaan saakka. Energiavarastot tuntuivat olevan täysin piipussa joka tasolla. Puuuuh. Eikä mieltä helpottanut yhtään tuo jupakka FF:n suuntaan, teki mieli raaputtaa jopa saamani shakerin kyljestä koko teksti pois.

Jotenkin sitten illalla mieheni avustuksella pääsin kuopasta ylös ja lähdin salille huhkimaan hänen seurakseen treenin kasaan. Lauantai jatkui aerobisen ja ulkotreenin myötä päätöksestä siitä, että jaksan jatkaa tämän nyt loppuun saakka vaikka hampaat irvessä. Päätös mikä päätös. Ja kuinka LYHYT enää yksi jäljellä oleva vko on tässä 10 viikon prosessissa!


Keep on going!!! Tänään en jaksanut aamuaerobiselle ja nyt taistelen salille lähdön kanssa. Luulen, että viime viikon jokapäiväiset aerobiset sekä viisi lihaskuntotreeniä ovat vetäneet kropan säästöliekkiasentoon hetkeksi. Nimittäin paino ei ollut laskenut YHTÄÄN viime maanantaista. Perinteen mukaan se nytkähtää kyllä alaspäin loppuviikosta. Dieettiä aion vetää lauantaihin saakka ja sen jälkeen pitää TANKKAUKSEN, aaaaaah! Ensi viikko sitten kevennetysti, treenaten mitä huvittaa ja kahden viikon päästä tähän aikaan olenkin mamman kanssa matkalla muutamaksi päiväksi Prahaan ansaitulle lomalle! :) Jiihaa!

Vaikka kilot eivät olleet karisseet niin rasvaa oli jälleen palanut, sillä senttejä oli lähtenyt kropasta. Saapi nähdä miltä sitten lauantaina näyttää, kun otan kehityskuvat talteen. Sitä ennen, tämä viikko treenataan vielä täysillä! Henkisellä puolella sitä nimittäin tarvitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti