torstai 10. lokakuuta 2013

Fat has burned, still going..

Jiihaaaa. Fat, elikäs rasva, ihra, läski, pläski on alkanut sulamaan todenteolla todistetusti tämän päiväisessä InBody mittauksessa. Aamulla hörppäsin kahvit kitusiin sekä vesilasin ja reippailin kotisalilleni mittaukseen. Kuten sanoin, ei se ainakaan huonompi voinut olla kuin viimeksi.

Edelliskerralla kävin mittauksessa 20.8. ja eri laitteella, tosin samalla salilla, jossa Tanita arpoi rasvaprosentikseni huikeat 43,2 % :D Tänään lukema näyttikin 33,8%, joten ihan en tuota viimekertaista lukemaa osta. Lihasmassakin oli kasvanut reilusti. Pudotettuja kiloja mittausten välillä on 3,5kg. Huolimatta vielä jatkuvasta kilojen ja rasvan pudotusurakasta, me so happy & proud!!!

Ylihuomenna, eli lauantaiaamuna otan tämän projektin päätöskuvat ja on virallisen punnituksen aika. Ihan en asettamaani tavoitteeseen pääse, mutta toisena tavoitteena on saada 10 kilon pudotus rikki lauantaihin mennessä ja se on HYVIN HYVIN lähellä :)

Treeneihin lähtö tuottaa melkoista henkistä ja fyysistä tuskaa, ainoastaan aerobiset lenkit maittavat. Silti tänäänkin sain fillaroitua lähi fudiskentälle vetäisemään juoksukuntopiirin eli ulkotreeni number 10. Jalat ja koko kroppa tuntuu jumittavan helposti, hiilarivarastot huutavat tyhjyyttä ja koko ajan on enemmän tai vähemmän väsynyt fiilis sekä NÄLKÄ.

Lauantaina on tarkoitus vielä vetäistä normisetit aamupalaa ja lounasta sekä treenit ja sitten.... TADAAA! Tankkausta hyvin mielin niin lauantaina kuin sunnuntaina, sekä hyllyssä useamman kuukauden odottanutta skumppaa. :)

Alan tässä pikku hiljaa upotella tänne blogiin muitakin juttuja kuin pelkästään treeneihin ja dieettamiseen liittyviä, näin aluksi nostan niitä toiseen välilehteen luettavaksi. Tämä on kirjoittajaurani kolmas blogi, aikaisempi löytyy osoitteesta www.suninthemoon.blogit.fi, jossa purin silloista rintasyöpätaivalta, sen jälkeen pidin hetken aikaa blogia nimeltä Tahdonwoimatar, mutta sen domainia en sitten koskaan uusinut ja siirryin tähän nykyiseen.

Ensimmäisenä muita aiheita koskettavista tarinoista nostan vuosi sitten kirjoittamani blogipostauksen liittyen meneillään olevaan Roosakuukauteen. Eikä kannata vetää herneitä nenukkiin. ;) Joskus täytyy vain saada tuulettaa tunteita hyvänkin asian puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti