tiistai 8. lokakuuta 2013

Fat burn, fat burn..

Fatin olen toivonut todella nyt sulaneen kropasta viimeisten viikkojen aikana. Tätä mantraa on tullut hoettua viime päivien aamuaerobisilla enemmän kuin tarpeeksi ja toiveissa olisi, että kilojen myötä rasvaprosenttikin olisi tullut reilusti alaspäin!

Tänään on huhkittu salitreeni kasaan ja innostuksissani latasin maastavetoon 12,5 kiloa LIIKAA :D Kyselinpä siinä vielä saliohjaajalta, että ovatko tosiaan kaikki salin tangot samanpainoisia keskenään, kun tuntuu aina tietyllä tangolla tehdessä että jaksaminen loppuu kesken. Yksi tangoista siis on tosiaan paljon paksumpi, eikä meinaa vetoremmeilläkään saada siitä hyvää otetta. No, se jäi sitten arvuutteluksi seuraavaan kertaan.. sillä saliohjaaja ei ollut varma tangoista. Kotona sitten älysin, että olin vaihtanut maven kilot päikseen toisen treenin kanssa, joten ei ihme että ei jaksanut :D Tai siis jaksoinhan minä, hampaat irvessä repiä sarjat kasaan. Ei helevata. Siinä oli kuitenkin rapiat kymmenen kiloa extraa.

On vissiin rasvan mukana alkanut sulamaan myös aivosoluja ;)

Meidän salille on tullut kuukausi takaperin uusi InBody 230 kehonkoostumusmittauslaite, aiemman tanitan tilalle. Ja tänään varasin sitten siihen ajan torstai aamulle. Ei ne lukemat ainakaan huonompia voi olla kuin edellisen kerran elokuussa :D Joka tapauksessa ainahan se on jännittävä paikka, vaikka tiedänkin kiloja pudonneen edellisestä kerrasta ja lihasten (toivon mukaan) kasvaneen.

Täytyypä sitten raportoida torstaina tännekin väliaikatuloksia, vaikka hyvä on aina pienellä varauksella suhtautua noihin tuloksiin.

Illemmalla on taas koiruuden kanssa kierretty aerobisella. Nyt kun on hinkannut tuota samaa aerobista lenkkiä tässä kohta 20 kertaa kuukauden aikana, niin taitaa alkaa olla aika vaihtaa lenkkiä jatkossa ;) Se vain on ollut sopivan mittainen ja rauhallinen metsälenkki suurimmaksi osaksi. Ite kun en niin tykkää painattaa kaupungin keskustaa tai asutusalueita pitkin menemään, vaan haen mieluummin noita metsäreittejä. Tänäänkin satoi lehtiä sellaista tahtia tuulisessa kelissä, että eipä tuossa mene kauaa kun alkaa metsä olla kuoriutunut talviseen asuun.

Kroppa alkaa olla tästä rääkistä melkoisen puhki, mutta jokainen päivä vie lähemmäksi BC:n päätöstä. Sinänsä tämä kehon kevennys ei lopu tähän viikkoon, mutta ensi viikolla on tarkoitus vetää kunnon kevennystä, mitä lihakset huutavat aamusta iltaan. Suolet puolestaan huutavat lisää ruokaa ja hiilaria, sitäkin on tulossa ihan pian.. IHAN PIAN!!!

Yhtenä uutuutena odotan maistipaloja sunnuntaina tästä:


    Kuva Facebook: Marabou Suomi

Näitä maistipaloja ennen on vielä jäljellä useampi treeni. JAKSAA JAKSAAAAAA.

6 kommenttia:

 1. 12,5kg liikaa, ihan hyvin :D Oon miettiny pitäiskö viikonloppuna ostaa tuota suklaata. Dominot on ainakin aika hyviä joten... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MissEvilEve: Joo, ihmettelin niin että miten hemmetissä tekee niin tiukkaa ja hampaat irvessä vedin salitreeni2 kolme kiekkaa :D Toki sehän ei ollut suorin jaloin, mut kuitenkin:D En muista koska viimeksi olen syönyt dominoita, saati marabouta (en ainakaan puoleen vuoteen) joten vloppuna menee maistoon :P

   Poista
 2. Mulla oli vapaasyöntipäivä sunnuntaina ja odotin kovasti tuota Domino-Marabouta. En haluaisi masentaa, mutta mulle se oli pettymys :( Domino hädin tuskin maistui... :( Toivottavasti sun makuaisteilla se maistuisi enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura: pöh sentään sitten. No, jos se ei ole maistuvaa niin mies syö sitten satavarmasi loput ;)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista