sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Two weeks left!

Pahoittelut tähän alkuun väsyneestä blogipostaamisesta, taukoja on tullut ihan liiaksi! Taitaa kieliä hieman siitäkin, että BC:n tahkoaminen on alkanut hieman maistua tahmeammalta näin kahden kuukauden jälkeen. Mutta enää kaksi viikkoa jäljellä tiukkaa dieetissä pysymistä!

Viikko sitten vaaka ei ollut kovin armollinen, viikossa paino oli tullut alaspäin ainoastaan 300grammaa, mikä tarkoittaa sitä, että välitavoitteen saavuttaminen BC:n lopussa jää arvoitukseksi vielä tässä vaiheessa. Huomenna toivon, että viikossa oltaisiin nyt tultu alaspäin sitten hieman reippaammin.. vielä nimittäin viikko sitten oli 3,5 kiloa välitavoitteeseen matkaa. Sitävastoin vyötärön ja peban ympärys on kyllä tullut senteissä alaspäin mukavasti :)

Kovasti odotan kuitenkin jo BC:n eli tämän 10 viikon rutistuksen loppua. Nyt kun tankkauksesta on 3,5 viikkoa, alkaa taas herkkuhammasta toisinaan kolottaa ja nälkäkurki liihottelee useammin ympärillä. En pitänyt toista tankkauspäivää vielä, sillä muutoin olen mennyt vielä muutamilla aamupuuroilla viikossa, ilman niitä en jaksaisi treenata. Tällä hetkellä viikottaiset aerobisten määrät olen nostanut viiteen kertaan viikossa sekä siihen päälle viisi lihaskuntotreeniä. Ilman puuroja hommasta ei kyllä tulisi mitään.

Salilla on tapahtunut valtaisaa kehitystä, pystyprässissä meni kuluneella viikolla jo 160kg + kelkka ja penkissäkin on päässyt jo melkein 10 kg ylöspäin, siis kahdessa kuukaudessa! Ja en siis tarkoita maksimipainoja, vaan sarjapainoja.

Toivon, että huominen aamu alkaa pienemmällä vaakapainolla kuin aiemmin ja että tavoite olisi reilusti lähempänä. Nähtäväksi jää! Sitä on kyllä tässä prosessissa ollut armottoman tiukka itselleen, vaikka pitäisi olla ylpeä siitä, että takana kokonaismatkaa on nyt jo viisi kuukautta. Ja sinä aikana peilikuvassakin on tapahtunut muutosta, vaikka jotenkin pää ei siinä ole meinannut pysyä ollenkaan mukana. Tämä seuraava olisikin hyvä muistaa aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti