sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tauolta takaisin!

Heissan taas!

Joku saattanee luulla, että tämän mimmin dieettaminen ja elämäntaparemppa on karannut käsistä ja repsahtanut... mutta eipäs olekaan!!

Tankkauspäivä oli tuossa kuun alkupuolella, jonka jälkeen oli jotenkin ÄÄRIMMÄISEN työn ja taistelun tulos palata tiukasti takaisin treenien ja ruokavalion pariin. Ei niinkään se ruokavalio, mutta treenaaminen. Henkinen kantti oli todella tiukilla, tankkausiltana tuli nautiskeltua skumppaa ja viiniäkin, ravintolaillallinen ihanan ystävän seurassa.. ja vielä seuraavana päivänä kunnon hiilaritankkausta.

Sen jälkeinen viikonloppu oli todella raskaan oloinen henkisesti ja fyysisesti, ne hiilarit ilmeisesti saattaa tosissaan aiheuttaa kroppaan jonkinlaisen hiilarikrapulan.. josta toipuminen tosiaan otti tällä kertaa muutaman päivän. Treenit sain kuitenkin kevennetyn viikon jälkeen tehtyä ohjeen mukaan, mutta kroppa vetäisi täysin jumiin niistä viikoksi. Onneksi sitten helpotti ja nyt taas päässyt normaaliin rytmiin mukaan. Blogista tuli pidettyä tarkoituksella hieman taukoa, että sai uutta puhtia tämänkin kirjoittamiseen.

Vaaka osoittaa edelleen painon laskevan, vaikka tankkauksen jälkeen pidin viikon tauon puntarilta ja huomenna on sitten seuraava punninta.. Ja enää kolme viikkoa BC:a jäljellä! Selvää on, että tämänkin jälkeen matka jatkuu, mutta miten niin se on vielä avoinna. Treenejä on nyt vinopino koneella, joten katsotaan teenkö oman treeniohjelman vai jatkanko vielä sitten Fitfarmin juttuja jossain ryhmässä.

Suoraan BC:n jälkeen on ainakin tarkoitus pitää höllennettyä ruokavaliota, vaikka toisaalta tämä protskuruokavalio on yllättävän hyvin sopinut nyt itselle. Nälkäkurkikaan ei ole vieraillut, joten sekin auttaa jaksamaan hommaa paremmin!

Nyt taas päivittelen blogia entiseen tapaan! Ja ah, nautin tänään ansaitusta välipäivästä. :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin bloggailemaan. Aktiivisesti vaan uutta juttua niin on seurattavaa :) Ja hei muuten, mun blogin otsikko/nimi on muuttunut. Huomasin että sulla lukee tuolla suosikeissa vielä vanha "From Fatness To Fitness", jos millään viitsit niin päivitätkö :) (Lataa vaan uudelleen sen osoitteen sinne luettuihin ja poistaa vanhan niin se hakee tuon uuden otsikoinnin siihen) :) Thanks a lot <3

    VastaaPoista
  2. Moik!
    Jep, muutin nimen :) Tosin jostain syystä ei päivittänyt sitä automaattisesti, ei älynnyt uutta otsikointia vaikka vaihdoin urlin. Mutta käsinhän sen sai tehtyä!

    VastaaPoista