tiistai 3. syyskuuta 2013

Kevennetyn viikon porrastreeni

Täällä sitä vietetään kevennettyä treeniviikkoa, eikä muuten ole ihan helppoa tämäkään vielä. Eilen tuli vedettyä iltapuhteeksi porrastreeni vol 2, joka oli lyhyt mutta tehokas. Ei kuitenkaan tappotahtinen vaikka hyvän hien saikin pintaan. Siihen päälle mennen tullen 15min fillarointi, niin tuli tunnin treeni tehdyksi.

Tänään sitten ajattelin ensin, että menen salille kevennettyä vääntämään.. mutta koska tunnen itseni, että vetäisin kuitenkin reidet pumppiin niin lähdinkin puolen tunnin reippailulle aurinkoiseen syysilmaan. Sen jälkeen "pumppailin" meidän kodin viereisessä gymparkissa puolisen tuntia erilaisia liikkeitä. Tuo on kyllä ihan hauskaa vaihtelua ja ei taatusti tule vedettyä liian kovaa, sen verran kevyitä nuo liikkeet ovat.

Samaisessa gymparkissa tulee usein vedettyä noin vartin treenit aerobisen lenkin päätteeksi. Useimmiten seuralaisina on joko pieniä muksuja tai eläkeläisiä :D Muksut leikkii laitteissa ja eläkeläiset vetreyttää lihaksiaan. Noita puistoja pitäisi kyllä olla joka kaupungissa, ihmeen hyvässä kondiksessa on laitteet pysyneet ja kaupunkilaiset saavat ilmaista liikuntaa. :)


Huomenna sitä sitten jos vielä kävisi pienellä aerobisella ja sen jälkeen alkaa NELJÄN päivän lepo. Tulee varmasti tarpeeseen, vaikka nyt tuntuukin siltä, että miten sitä osaa olla tekemättä yhtään treeniä muutamaan päivään. Ja vieläpä sitten tankkaus tuon kaiken päälle! Vielä en ole päättänyt pidänkö tankkauksen torstaina vai perjantaina. Torstai-iltana mennään joka tapuksessa ystävän kanssa syömään ravinteliin, joten voipi olla että torstai valikoituu päiväksi. Tai sitten perjantai, jolloin on luvassa Suomi-Espanja fudismatsi stadikalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti