maanantai 30. syyskuuta 2013

Jippikayjeiiiiii

Jippikayjei

Tässä tämän päivän treenibiisiä jengille! Tässä aamussa PARASTA oli vaa'an -900 gramman pudotus viime viikosta, jiiiiiihaaaaaa. :) Kyllä tuli uutta potkua salitreeniin!

Se olisi 700 grammaa sitten matkaa maagiseen 10 kilon pudotukseen keväästä. BC:n tämän hetkinen saldo kiloissa on tasan -5 kiloa, I'm so happy! Ja välitavoite seisoo tänään 2,5 kg:n päässä. Jesssss!

http://www.leader.fi/product/palkkari-kaakao/
On muuten pitänyt jo aiemmin palata tähän aiempaan postaukseeni. Annoin tuolloin vinkin edullisista tilauksista jrfitnesstukusta, josta tilasin tuota Leaderin palkkarijauhetta (maku eksoottiset hedelmät). Täytyy sanoa, että en voi suositella sitä kyllä kenellekään ja lähetinkin pussin takaisin tuonne Leaderille tutkittavaksi. Nimittäin epäilin, että tuossa pussissa olisi ollut jotain sinne kuulumatonta. ;) Sainkin sitten tilalle tämän vasemmalla näkyvän tuotteen.

Ja tästä annan kyllä erittäin hyvät pisteet Leaderille! Täyteläinen maku ja hyvä sekoittuvuus. Ja toki oli erittäin asiallista asiakaspalvelua saadessani palauttaa tuotteen kuluitta ja tilalle toisen maun testattavaksi. Tätä tulee ostettua kyllä jatkossakin!

Vinkkinä voin kertoa kuitenkin, että myös iHerbistä voi tilata palkkarijauheita. Tuosta linkistä löytyy tilaamani ei keinotekoisia makeutusaineita sisältävä palkkarijauhe. Makujakin on muistaakseni neljä. Ensimmäistä kertaa iHerbistä tilattaessa sieltä saa 10 dollaria alennusta, ja kun paketin paino on tarpeeksi pieni niin tulee lentomailissa 4 dollarin hintaan. Paketissa on reilut 900g jauhetta ja protskuarvo loistava 26g/30g proteiinia. Makukin oli hyvä ja paketti löysi perille reilussa viikossa. Tulleilta välttyy, kun pitää tilauksen arvon minimissään eli noin 40€. Eli ainakin ensitilauksena tuo tulee edulliseksi.

Tässä ensitilauksen 10 dollarin alennukseen oikeuttava koodi: SGH311 Koodia voivat käyttää kaikki, jotka haluavat tuon alennuksen ensimmäisen tilauksen yhteydessä. :) Ite ajattelin seuraavaksi tilata ukkelin nimeen (myös perheenjäsenet saavat käyttää koodia) niin saadaan taas lisää palkkaria edullisesti.

Ei muuta kuin pian aerobiselle koirulin kanssa ja kohti tavoitteita. Muksaa maanantaita kaikille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti