maanantai 12. elokuuta 2013

Viikko 2. Kot Kot!

Nyt on kuulkaas kananmunaa meidän perheessä! Jaa kuuluuko se jotenkin tähän ruokavalioon? Ai miten niin? Meidän perheessä näitä kuluu tällä hetkellä sitä tahtia, että oksat pois. No, nyt niitä on joksikin aikaa ja suoraan tilalta hankittuna. Meitin anoppila sijaitsee lähellä munatilaa, josta näitä mies kävi eilen hakemassa. Ja mikä parasta, 2,50€/lava eli 30 munaa. :) Nyt on protskua!

Vielä kun saisi maitorahkaa tonkissa jääkaappiin, niin helpottuisi kaupassa ramppaaminen huomattavasti ;)

Ja sitten seuraavaan BC:n ruokalajiin; saanko esitellä... ;) Ai mitä, ai ei kuulu? Ai enkö saa näitä edes maistaa? Hmph. Tässä on minun tulevien viikkojen pienen pieni herkkuhetki just for me.. täytyyhän minun päästä testaamaan meidän upouutta kahvikonetta asap. Muutenhan se ruostuu pöydän kulmaan ja lopettaa toimintansa ja kahvinapit menee vanhaksi ja ja ja.. En voi kuin sanoa, että odotan niin marrakesh style teetä. Sen olen kerta viikkoon ansainnut. Eikä tuossa jääteessäkään noita kaloreita ole juuri nimeksikään. Olen siis kapinallinen. ;)


No niin ja takaisin ruotuun. Tämän päivän smoothieni koostui seuraavista;
  • banaani
  • pari persikkaa
  • kiwi
  • n. 130g kesäkurpitsaa
  • loraus vettä
Mielettömän hyvän makuinen!

Tänään on ollut tehokas päivä, salitreeni kulki hyvin ja oli mukava treenata kun salin lämpötila oli laskenut huomattavasti viime viikosta. Sain heittää lisää painojakin, vaikka eilinen ulkotreeni tuntuikin vielä pikkaisen pakaroissa jäykkyytenä. Tehokas 40 minuuttinen tuli tempaistua, jonka jälkeen vielä tehosiivosin nurkat puhtaiksi kotona. Ihmeen hyvällä fiiliksellä odottelen jo huomista treeniä, on motivoivaa seurata kehitystä!

Ai niin, ja mikä parasta niin viikossa oli kilo tuota painoakin pudonnut ja puolisen senttiä sieltä täältä ohentunut fläsät ympäriltä. Ei muuta kuin innolla eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti