lauantai 17. elokuuta 2013

Treeniä & ruokaa


Se olis BC:n toinen viikko kääntynyt kohti loppua. Tänään on ollut hyvä päivä, erityisesti siksi, että aamulla oli mukava herätä kasvismunakkaan tuoksuun, jonka mies oli valmistanut meille BC-ohjeiden mukaisesti. Siksikin omaa ruokavaliota on ollut helppoa nykyään noudattaa, kun kaikki kokkailut maistuvat myös miehelle ja hän sitten lisää omat juttunsa aterioihin jos tarpeen.

Aamupalan imeydyttyä tuli käytyä salilla tekemässä treeni 1 supersarjoineen. Pitkästä aikaa päästiin miehen kanssa samaan aikaan treenaamaan, mikä oli kanssa mukavaa vaihtelua. :)

Kyykkyihin saikin heittää lisää painoa, kädet oli tänään vaan vähän "pehmeinä" kahden edellisen päivän treeneistä vaikka hyvin muutoin kulkikin. Ihan puhki olin treenin päätteeksi, ja paloihan sitä taas kaloreita 650 ja soijaa pukkasi huolella.

Treenien jälkeen lähdettiinkin täydentämään ruoka- ja protskuvarastoja. Fastin minttusuklaa-pudding pussin pohja alkoi jo näkyä, joten enemmän kuin innokkaana sain heittää korin pohjalle vihdoin tämän pari kuukautta sitten markkinoille tulleen uutuus maun - mansikka valkosuklaa! Tämä sisältää siis ruokavalioon lisäproteiinia ja on oikein hyvä välipalavaihtoehto ruokavalioon. Ite oon tykännyt tuosta minttusuklaasta, tosin pussin ohjeen mukaan ei kannata tuota nestemäärää tehdä. Olen siis lorauttanut sen 1,5-2dl maitoa sekä vielä vettä 0,5-1dl. Sillä tulee pikkasen löysempää, mutta parempaa. Saas nähdä mitä tykkään tästä uudesta mausta.

Kaupasta löytyi myös suurta herkkua tarjouksessa, nimittäin siikafileitä! Otettiinkin niitä reilu satsi mukaan ja kotona laitoin ne öljyttyyn uunivuokaan, päälle ruususuolaa, tilliä, sitruunapippuria, loraus öljyä sekä pannulla freesattua sipulia & valkosipulia. Kylkeen vähän höyrytettyä parsaa ja tuoreita vihanneksia. Ja siis voi luoja että oli herkullista!! Kalaa parempaa raaka-ainetta ei kyllä hevillä löydy. No okei, joskus, harvoin se naudan sisäfile mediumina tai entrecotee. ;)

Tuoretta siikafilettä kasviksilla
Huomenna onkin sitten lepopäivä, sillä tämän viikon kaikki treenit ovat plakkarissa. Maanantaina odottelee sitten taas punnitus-sessiot ja ainakin peilistä sekä housujen löystyneestä persauksesta päätellen mukavat sellaiset. Jaksaa jaksaa, kohti tavoitteita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti