perjantai 9. elokuuta 2013

Training, training!


Tänään vihdosta viimein pääsin aamulla ajoissa ylös ja aamuaerobiselle reippaana. Nopearytminen kävely popit korvissa laittoi päivän hyvin liikkeelle ja tulipa vielä heiluttua tuossa kodin vieressä olevassa liikuntapuistossakin hetki. Siellä on siis erilaisia laitteita joilla voi tehdä monenlaisia liikkeitä omalla painollaan. Siinä vois joku päivä vetäistä ihan treeniäkin, sitten kun alkaa taas nuo kävelyt tylsistyttämään. Usein siinä kesäaamuina oli vain mummot täyttäneet paikat, joten ei tullut mentyä. Tänään sain nauttia vain omasta seurastani.
Work for it!

Aamuaerobiseen saa lisäpontta siitä, että saa syödä hieman tuhdimman aamupalan palkkioksi, mikä on aina tietty plussaa rajatussa ruokavaliossa ja ihmiselle joka rakastaa ruokaa ;)

Päivällä menin sitten tekemään kahvakuulatreenin salille. Oli mukava mennä kun ei ollut ressiä siitä, mihin laitteisiin mahtuu kun sai lähes omassa rauhassaan crosfit salissa vetää menemään. Olin katsellut Fitfarmin sivuilta useaan otteeseen annetun ohjelman treenivideon valmiiksi, kuten yleensä kun uusi ohjelma annetaan. Kahvakuulan suhteen siinä on sellainen pikkujuttu, että koskaan en muista katsoa tarkkaan jokaisessa liikkeessä miten päin kuulan kuulu missäkin liikkeessä olla. Tänään sitten aloin värkätä kuulaa pystypunnerrukseen ja ajattelin, että no johan on liike kun aloin mahtipontisesti tehdä sitä 8kg:n kuulalla mikä ei olisi onnistunut koskaan :D Sitten hain kutosen ja lopuksi 4:n kilon. Ajattelin, että kyllä saa ranteet aika kyytiä tässä liikkeessä. Joku kundi treenasi vastakkaisessa päädyssä omaa ohjelmaansa ja oman treenini loppupuolella näin, että se teki samaa liikettä kuula toisinpäin. Eli se kahva kuuluu tietenkin kohti kattoa pystypunnerruksessa, ei se pallo kuten minä tein :D Ei ihme, että oli himppasen raskasta ja keskittymistä vaativaa. No, oppia ikä kaikki ja sain vielä kotonakin hommasta hyvät naurut. ;)

Nyt tässä BC:ssa olen ajatellut seurata painoa intensiivisemmin viikon aikana, ihan noin mielenkiinnosta. Viralliset punnitukset ja mittaukset teen kuitenkin edelleen aina vasta maanantai-aamuisin. Tänään kävin jälleen vaa'alla ja ilokseni huomasin, että paino on tullut alaspäin kilon sitten maanantaista! Tosin täytyy muistaa, että viime viikonloppuna tulikin nautittua muutamia kuohuvia ja syötyä vapaammin eli oli pientä pöhötystä varmaan kropassa vielä maanantain punnituksessa.

Uusia ruokakokeiluja on tekeillä, vaatii vielä viilailua ennen kuin voi julkaista onnistuneita kuvia.  Tänään testasin jälleen uutta smoothieta. Ainekset olivat:
  • n. 70g kurkkua (jämä mikä oli kaapissa)
  • n. 80g kesäkurpitsaa
  • 2 kiwiä
  • n. 50g tummia rypäleitä
  • loraus vettä

Yllätykseksi tuo kesäkurpitsakin meni joukossa täysin kivuttomasti! Ensi viikolla alan laittamaan sitten edelleen pinaattia, kenties salaattia sekä muuta kokeilun arvoista! Kunnon terveyspommeja nuo ainakin ovat!

Pakko muuten todeta, että en koskaan olisi ennen tätä vuotta uskonut, että nykyään käytän lähes jokaisella ruoalla kesäkurpitsaa. Meni vuosia etten voinut sietää sitä missään muodossa, joka juontaa juurensa eräistä 16-17-vuotiaana vietetyistä joukkueen kesägrillausillasta, jossa grillatun kesäkurpitsan syönnin jälkeen minulle iski aivan järjetn migreeni ja ilta päättyi suunnattomaan pahaan oloon. Karseeta! Sen koommin en kyennyt tuota syömään, ennen kuin viime kesänä taisin antaa uuden mahdollisuuden ja nyt SD:n myötä se oli helppo vihreä kasvis ruokavalioon. Ja nyt oen aivan koukussa siihen :D Näin ne makutottumukset muuttuvat.
Nyt iltapalan kimppuun ja unille, jotta jaksaa aamulla vääntäytyä lenkille.

Laitanpa tähän loppuun vielä upean kuvan, jonka eräs BC:läinen on vääntänyt koneella ryhmämme kunniaksi. Face ryhmä sen kuin paisuu, meitä on jo lähes 700!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti