lauantai 31. elokuuta 2013

Super Strong Day

Jiihaa! Se olisi kaikki viikon treenit pulkassa. Aamulla vedetty aamuarobinen ja iltapäivällä yhdessä miehen kanssa salitreenit. Ja sitten kohti kevennettyä viikkoa :)

On se hassua miten päivät vaihtelee salilla. Tänään oli oikea Super Strong fiilis, mave, kyykyt ja penkki kulki lennossa. ;) Kai se eilinen tyhjennystreeni teki sen, että tänään kaikki tuntui helpommalta. Toisekseen, tänään olin rytmittänyt ne ateriavälit pikkasen paremmin; kevyt välipala noin tuntia ennen treeniä. Fiilis oli kutakuinkin tämä, ainoastaan ulkonäkö ei. :D

Kuva täältä: http://singhsaab.deviantart.com/art/Super-Strong-Chick-19-338238493

Ensi viikon kevennys tekee kyllä varmasti terää kropalle, paikat tuntuu väsyneiltä ja ajattelinpa ehkä käydä ensi sunnuntaina testaamassa hieman maksimeita. Kiinnostaa tietää mitä tuossa penkissä ja mavessa mahtaisi jaksaa ja saa uutta tavoitteellisuutta samalla hommaan.

Viime viikon turvotusfiilikset ovat tipotiessään myös, lieneekö osuutta sillä, että nostin tuon suolan määrää ja tosiaan lappaan sen suuhun teelusikalla pari kertaa päivässä. Tönkkösuolatut ruoat ovat siis historiaa, niihin tulee vain siroteltua suolat siten, että maistuu vielä ruokakin. ;) Joten olen myös toiveikas turvotuksen häipymisen myötä siitä, että vaaka olisi maanantain punnituksessa armollinen.

Ihanaa, huomenna on lepopäivä ja voi vain ja ainoastaan nautiskella olotilasta hyvän treeniviikon päätteeksi. Ja tietty suunnitella listaa syömingeistä ensi viikon tankkauspäivälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti