perjantai 23. elokuuta 2013

Perjantai-illan huuma

Nyt on sitten hurahdettu tosissaan vissiin, kun perjantai-ilta on vietetty treenien merkeissä. Meillä on miehen kanssa normisti viikolla ihan eri rytmi treenata, joten välillä yritetään sitten käydä kimpassakin ähisemässä :D

Ja tänään menin sitten poikkeuksellisen myöhään, kun puoli ysi aikaan oltiin vauhdissa vasta. Salitreeni kakkonen tuli vedettyä ja täytyy kyllä sanoa, että se on kovaa kamaa varmaan loppuun saakka tässä BC:ssä.

Treenihän ei tule koskaan helpottamaan, sillä se koostuu hieman kiertoharjoittelu tyyppisestä treenistä, jossa kierroksia ja toistoja tulee melko lailla ja painoja tietty tulee lisättyä lähes joka kerta. Eli koskaan ei mene "kevyemmin" etenkin kun tällainen apinanraivotreenaaja on kyseessä. ;)

Kotimatkalla (meidän salilta kävelee himaan 5min) sanoin miehelle, että tämä treeni on kyllä ihan hullun kova ja että on alkanut ihan päähän aina sattumaan vikalla kierroksella.. ja oksukaan ei ole tosissaan kaukana ollut. Tänään oli onneksi banaani mukana ja vedin sen heti pukkarissa kitusiin, olotila yleensä helppaa sillä. Mies sanoi vaan, että kai sitä voi vähän kevyemminkin vetää, johon sanoin että EI VOI. Ei sitä salilta voi tulla kotiin ja hymyillä kuin hangon keksi, vaan sen pitääkin olla tuskaa. :D Mies siihen sitten, että ei varmaan ole tarkoitus kuitenkaan menettää tajuaan. ;)

No ei ole ei, enkä siihen uskokaan kunhan on ateriavälit olleet kunnossa ennen treenejä. Tänään olikin erilaista treenaa, kun vaihdoin aterioiden paikkoja iltatreenistä johtuen eli nyt ei päätynyt ilta tuttuun ja turvalliseen rahkaan lisukkeineen. ;) Hyvä näinkin.


Jalat ainakin tärrää vieläkin hieman ja on kaikkensa antanut fiilis. 650 kaloria jäi salille, vaikka ei sillä sinällään ole merkitystä. Treeni tuli tehtyä hyvällä sykkeellä, vähän liiankin hyvällä. Ainakin kohisee suonissa siihen malliin, että lihakset kasvaa yöllä. I hope.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti