keskiviikko 7. elokuuta 2013

New Look!

Omaksi, että lukijoiden parhaaksi muokkasin hieman blogin ulkoasua. :) Tematiikka ei silti ole muuttunut minnekään tietenkään. Keväällä superdieetin alkaessa en jaksanut niin paneutua tähän ja kesän mittaan hiominen sitten jäikin kokonaan. Nyt tämä miellyttää ainakin omaa silmää enemmän!

Kolme päivää BC:a takana ja hyvin pyyhkii :) Treenit luistaneet mukavasti, painoja on saanut käyttää roimasti ja tuntuu hyvältä kropassa! Sehän on pääasia. Kuntoilusta on tullut mieletön henkireikä elämään, joka tänä vuonna on muutoin näyttänyt raskaat puolensa. Mutta vaikka muuta en voisi, niin ainakin voin pitää kiinni treeneistä ja terveellisestä ruokavaliosta.

Eilen "keksin" muuten mielestäni innovatiivisen uuden smoothien vanhojen lisäksi. Jyryytettyäni useita kuukausia rahkaa, mehukeittoa ja marjoja blenderissä, alan nyt tehdä myös vihreitä smoothieita! Eli Green Smoothies. Googlattuani reseptejä, havaitsinkin, että jengi on niitä surrutellut jo vuosia :D Mutta ei se mitään, täytyy vaan löytää omat suosikkimaut niihin ;) Nyt kun saa taas aterioilla olla myös hedelmiä.

Tässä eka kokeiluni tulos:
tämähän sisälsi:
  • banaani
  • puolikas persikka
  • puolikas omena
  • n. 150g kurkkua
  • tummia rypäleitä n. 50g
Ja hyvältä maistui!

Tällainen elämäntaparemontti on aina mitä suuremmilta osin myös henkinen prosessi. Oivalsin tänään, että syystä tai toisesta minulla ei ole ollut selkeitä tavoitteita pitkiin aikoihin elämässä. Mitä kohti olen menossa, mitä tahdon saavuttaa ja miksi. Niiden asettaminen on ollut sekamelskaa pääkopassa ja siksi ne kai on jääneet asettamattakin. Tänä syksynä alan selkeämmin suunnata elämää siihen, mitä itse haluan ja tehdä myös portaita haluamalleni asioille. Niistä olen nyt tämän treenauksen osalta hyvässä sykkeessä, 5 kiloa jo pudotettuna ja seuraavat 5-7 kiloa tavoitteena bikinin aikana. Siihen täytyy vain uskoa, että sen saavuttaa ja miksei saavuttaisi. Itsestähän se on kiinni. En ole luovuttajatyyppiä. En koskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti