keskiviikko 28. elokuuta 2013

My first lifting straps

Siinä se nyt on, ensimmäiset vetoremmini salille! Ei vaivalloista ylimääräisen nauhan kierittelyä metritolkulla tangon ympärille,vaan näissä on tuollaiset "pampulat" remmin päässä, jotka helpottaa nauhan heittämistä tangon ympäri. Tositoimiin nämä pääsevät ensimmäistä kertaa parin tunnin kuluttua, katsotaan miten mave kulkee ;)

Sinänsä hassua, että koskaan en ole tällaisia omistanut vaikka salilla tuli rampattua vuosia jossain kohtaa elämässä ja tehtyä ihan isoilla painoilla kädet lipsuen. Vyötä sentään joskus on tullut käytettyä, mutta ei koskaan näitä. Uskon, että tämä pieni investointi on sen arvoinen.

Tulihan sitä sitten samalla tilattua täydennystä kaappiin muutenkin Body Actionin verkkokaupasta. Tänään pääsee testiin myös uusi laturi; Hot Blood. Kuulostaa pahaenteiseltä :D Aiemmin on tullut käytettyä tuota Fastin Shock juomaa, siis lähinnä Superdieetin aikaan, mutta vedettyäni sitä niin kirsikan kuin mustikan makuisena kolme purtiloa niin se ei vaan maistu enää. Ja totta puhuen se ei ole makunsa puolesta maistunut oikein koskaan. Joten nyt meni sitten uusi laturi tilaukseen.

Tähän saakka olenkin tässä BC:ssä vedellyt pelkän palkkarin voimin, mikä oli ihan tietoinen päätös aloittaa homma näin. Nyt otan laturin käyttöön sekä samoin tutun ja turvallisen treenin aikaisen juoman. Itse käytän Fastin Intraa ja olen tykännyt siitä.

Toiset ajattelee noiden juomien olevan enemmän psykologista, kun taas toiset huomaavat niiden tehon toimivan. Täytyy kyllä sanoa, että käytettyäni näitä sekä testattuani treenejä ilman ja juomien kera, niin eroa kyllä on suorituksessa. Etenkin siinä vaiheessa, kun kehon hiilaritaso on ajettu minimiin ja ruokavalio tiukka, niin tulee treeniin aivan eri draivi päälle. Tällainen apinanraivotreenaaja, joka vetää kaikki sarjat tappiin saakka niin, että lopussa näköä haittaa ja pään verisuonet pullistelee, ovat nämä tervetullut boostaus treeniin. Joten tämän päivän salitreeniltä odotan paljon ;) Aamuarobinen on jo vedetty ja seuraavaksi sitten nokka kohti salia pienen lepuuttelun ja aamiaisen sulattelun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti