keskiviikko 14. elokuuta 2013

Leppoinen lepopäivä

Tänään oli piiiiitkä leppoinen välipäivä treeneistä. Sopikin hyvin kuvioon möllätä koko päivä sisällä tekemättä mitään muuta kuin ruokia välillä ja SYÖDÄ ;) Ulkonahan on koko päivän tullut vettä kuin Esterin pebasta, joten hyvillä mielin on voinut harrastaa päivän nettisurffailua.

Ja hei, tervetuloa uudet lukijat! Olen teistä kaikista iloinen :)

Eilen illalla ehdin myös hakea postista jr fitneksestä tilaamani tuotteet, vähän palkkarijauhetta ja patukkaa. Vielä en ole päässyt maistamaan Leaderin uutta palkkari tuttavuutta, ainakin siinä oli ravintosisältö sekä hinta kohdillaan, katsotaan sitten huomenna minkä makuista. ;)
Ja jos joku on kiinnostunut tsekkaamaan hintoja ja tuotteita niin tässä linkki: http://www.jrfitness.net/ Patukat ovat ns kakkoslaatua, käytännössä niissä on paketoinnissa fiboja ja painot eivät pidä paikkaansa. Ovat huomattavasti huokeampia kuin kaupassa ja pakattuina kilon valmiisiin pusseihin. Päivän toinen vinkki on se, että samaiset patukat ovat nyt myös Lidlissä tarjouksessa, joten kipin kapin ostoksille. ;)

Aamulla tuli hieman kokkailtua uutta hyvästä BC:n faceryhmän vinkistä muunnellen, tadaa!


Sisältää siis kananmunia, tomaattia, sipulia, tuoretta basilikaa ja paprikaa. Uunissa n. 175 ja 20 min. Paaaaaaaljon protskua ;)

Aamiaista odotellessa selasin facen päivityksiä ja silmiini osui tämä jako;
http://www.lily.fi/blogit/fitness-fuhrer/ylimaaraista-pakaroissa-eli-olennaisuuksia-naispikajuoksijoista

Meni kyllä herneen palko syvälle nenään hetkeksi aikaa lukiessani tätä Iltalehden toimittajan suoltamaa tekstiä! Siis wtf? Ensin ajattelin, että tämän on pakko olla jonkinlainen provo. Siis ei kai nyt kukaan ihan tosissaan voi kirjoittaa lehteen yleisurheilun MM-kisojen pikajuoksija naisten olevan liian pyöreitä/omaavan liikaa rasvaa? Seriously? Siis maailman huippu pikajuoksija nainen, joka on vuosia kisannut maailman huipulla, on 163 cm pitkä ja painaa n 60 kg ja lihakset ovat ääriään myöten pumpissa, omaa toimittajan mukaan liikaa rasvaa. Tai no siis hetkinen, voisiko hän olla siis vielä parempi?

Ja jos tämä ei ole tiukkavartaloinen mimmi, niin excuse me -mikä on? Ja oltaisiinko sillä vartalolla sitten maailman huipulla pikajuoksussa?

Minä ehkä jotenkin, JOTENKIN, olisin voinut ymmärtää, jos jutussa olisi puhuttu kuulantyöntäjä naisten maskuliinisuudesta. Esimerkiksi kärjellä, "jos hän olisi naisellisempi, olisiko hän vielä parempi?". Voi jessus sentään. NO EN OLISI. Tajuaakohan toimittaja himppasen vertaa mikä määrä LIHASTA tuossa takapuolessa piilee ja että on täysin normaalia omata muutama prosentti vielä rasvaakin tuohon päälle, sillä kyse on kuitenkin naisesta.

Törkeintä koko jutussa on mielestäni huippu-urheilijoiden halveeraaminen. Jos juokset 100m aikaan alle 11 sekuntia, on kenenkään turha kuvata persettäsi lehteen ja sanoa, että siinä on kyllä ylimääräistä. Voisit pullero juosta vieläkin kovempaa. Pitäisikö urheilijoille kuitenkin antaa ihan heille kuuluva arvo ja kunnia kaikesta heidän tekemästään kovasta työstä, uhrauksista sekä välillä myös sietämättömästä kivusta koskien kovia treenejä? Tästä ei taida jutun kirjoittajalla Juha Jaakkosella olla hajuakaan.


Jeter pokkasi Moskovan MM-kisoissa pronssia ja koko finaaliporukka oli upeaa katseltavaa. Jeterillä on maailman upein perse, jos minulta kysytään. Tsekkaa vielä vaikka tästä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti