sunnuntai 18. elokuuta 2013

Lepopäivä vol 2.

Eipäs nyt kuvitella näistä kaikista suht positiivisista postauksista huolimatta, että tämä olisi yhtä puddingjauheessa tanssimista koko BC. Nimittäin nämä lepopäivät näyttävät nyt muodostuvan haasteeksi mielelle. Ja siitähän tässä on pitkälti kyse, mielestä ja tahdonvoimasta.

Ongelmani ei ole niinkään tekemättömyys, vaikka mieli houkuttaisikin lenkille, vaan jatkuva nälkä. Siis kumma juttu, että lepopäivinä on enemmän nälkä kuin treenipäivinä. Sinällään treenipäivinä saa syödä hieman enemmän kuin lepopäivinä, mutta ei se mun kaaliin mene mikä mättää jos treenipäivinä kuitenkin edelleen kuluttaa useimmiten yli 1000 kaloria päivissä treeneissä (aerobinen+muu treeni) enemmän kuin ei-treenipäivinä. Eli ne "ylimääräiset" syömiset kyllä tulee tarpeeseen treenipäivinä. Rasvako se siellä tirisee ja lihakset kasvaa levossa?

Siis tänään on ekaa kertaa käynyt häivähdys mielessä, että ei helvata, meinaanko jaksaa tätä tunnetta tosissaan vielä 8 vkoa? Mutta mielenlujuus on onneksi toistaiseksi voittanut ja olen pitäytynyt ruokavaliossa. Nyt odotan iltapalaa, sillä se on päivän aterioista yksi muhkeimmista. :)

Ei ole helppoa ei. Sen oman unelmavartalon saavuttaminen tarkoittaa satoja jopa tuhansia treenitunteja salilla ja ulkona sekä tiukkaa ruokavaliota. Miten sitä jaksaa? Toistaiseksi olen jaksanut nämä lepopäivät etsimällä motivointikuvia erilaisilta sivustoilta ja selaamalla fitmimmien kuumia punttiskuvia eestakaisin ;) Halvat on huvit. Treenipäivinä tämä on varmaan helpompaa siksi, että tuntee tehneensä taas jotain vartalon eteen sekä saa sitä huumetta eli endorfiinia aivoihin. En mä tätä muuten ymmärrä.

Tähän ei nyt auta kuin tämä muistutus ja huomisen punnituksen odottelu. Kuka sanoi, että tämän pitikään olla helppoa? Ei kukaan. Siksi tämä onkin Challenge.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti