maanantai 19. elokuuta 2013

Kolmas viikko off to go!

Aamulla nukutti sen verran makoisasti, että aamuaerobisen jätin tänään väliin. Se on kolmannen BC viikon alku. Ja tittidii, aamun punnaus ja mittaus osoittaa kehon tiivistyvän :) Tämän hetkinen tulos BC:n alusta -1,9kg. Toukokuun dieetin & treenauksen alusta rapiat 6kg. Jeeeeees! Toinen mokoma on vielä tavoitteena.Iltapäivällä tuli vedettyä salitreeni number 2. ihan apinanraivolla, ja voi kiesus, hyvä että kotiin jaksoi jalat kantaa. Jatkossa täytyy ottaa laukkuun mukaan jo bansku, että saa heti vetää sen pukkarissa ennen lähtöä. Palkkari ja bansku kotona pelasti takasin elävien kirjoihin ja oli hyvä fiilis.

Jalkaprässiin oon lisännyt nyt huolella painoa. Sitä ei ole tullut tehtyä sitten vuosiin kunnolla, etenkään tuota ylöspäin työnnettävää mallia. Joskus aktiivi ringetteuran aikana sitä hiissattiin salilla tuhansia kertoja vuodessa, joten se ei ihan noihin lemppareihin ole sen jälkeen kuulunut, kuten ei kyykytkään. Aloittelin sitten vähän varovaisemmin = täysin liian pienillä painoilla. Oonhan kuitenkin treenannut alle jo kolme kuukautta kyykkyjä sun muita edellisissä ohjelmissa. Ujosti mulla oli ekalla kertaa siis 2*20kg + kelkka. Tänään heitinkin jo sitten kolmannen kerran kunniaksi 6*20kg ja jaksoihan sillä! :) Reidet on isot ja vahvat lihakset luonnostaan useimmilla meistä ja kunhan vaan uskoo omaan tekemiseen niin kyllä ne kuulkaa nousee. Kelkan painosta mulla ei ole hajuakaan, mikään ihan kevyt se ei kyllä ole.

Kotiin päästyäni sainkin vihdoin puhelun salilta koskien tanita-mittausta. Eli huomenna puolen päivän aikaan tämän mimmin laardit pääsee kehonkoostumusmittaukseen. Hieman kauhunsekaisin tuntein odotan sitä. Olisipa nyt kiva tietää, mitä ne luvut olisivat olleet 6.5. ;) Mutta oon ihan realistinen sen suhteen, että rasvat huitelee varmaan reilussa 30%. Huomenna se sitten selviää ja postailen tännekin sitten miten meni. Hinta ei ainakaan päätä huimaa, 5 egee pulitan siitä ilosta. Ja tietty otan sen sitten uusiksi BC:n päätteeksi, ellen jopa kertaalleen tuohon välillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti