keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hot bloodHot blood oli nimensä veroista, salille sai mukavaa lisäpumppia tästä tavarasta! Koostumus hyvin "intramaista" ja sekottui samantien veteen. Purnukan kyljessä oli ohje, että sekoittaessa shakeria tulee avata n viiden sekunnin välein, sillä jauhe on hiilihapotettu kevyesti. En onnistunut saamaan massiivista painepoksahdusta, kun toimin ohjeen mukaan. ;)

Makuna oli appelsiinimehu, joka oli positiivinen yllätys. Maistui melko samalle kuin tuo Fastin appelsiini-intra. Tämä jää kyllä suosikkilistalle! Annostuksissa näiden kohdalla on ensimmäistä kertaa hyvä käyttää malttia, ja kokeilla masun siedättämistä (erityisesti jos herkkä kofeiinille) esim puolella normi annostuksesta. Itse aloitin 15 grammalla (20g normi). Mitään kihelmöintiä tai muuta efektiä en tällä kertaa saanut kroppaan, aiemmin sellaista on ilmennyt, mikä siis on näitä käytettäessä ihan normaali reaktio.

Salilla kulki loistavasti, syväkyykkyyn, maveen ja penkkiin kaikkiin sain lyödä lisäkiloja. Käytin kylläkin tällä kertaa myös tuota intraa treenin ajan. Psykologista tai ei, niin TOIMII.

Uusi tuttavuus Hot blood siis toimii ainakin minulla, ja riittää 15 treenikertaan. Hintaluokka ainakin tarjouksessa sama kuin Fastin shockilla. Käyttöön jää!

Ja sitten ne vetoremmit. Jaa vähänkö rrrrrrauta nousi helpommin mavessa niiden avulla! Ja näin ekojen vetoremmien käyttäjälle, remmien kierittely oli helppoa! Eipä lipsu enää kädet sekä alkaa liikkeet ottamaan tehokkaammin sinne minne kuuluukin. Oon tosi tyytyväinen noihin!

Tänään kulki kyllä salitreeni oikein motivoivasti, ei ollut kuin jyrän alle jäänyt olotila treenin jälkeen, vaikka puhki olenkin. Paljon parempi pumppi pysyi yllä ja tehot ei kärsineet kuten aiemmin. Täytyy sanoa, että tästä sai nyt lisäpuhtia salilla käyntiin. JES. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti