tiistai 20. elokuuta 2013

Ei oo helppoo.

Tänään onkin ollut henkisesti rankka päivä, sillä kehonloostumusmittaus ei sitten ollut kovin mieltä ylentävää luettavaa. Salilla mittauksen tehnyt tyttö onneksi edes vähän lohdutti, ettei mittaustulos välttämättä ole ollenkaan luotettava. Olin aamulla käynyt lenkillä ja juonut reilun litran vettä, vetänyt aamupuuron ja kananmuna-annokset.. mutta ollut syömättä sekä juomatta vaaditun kaksi tuntia.

Paino näytti kotivaa'an kanssa yhteneväiseltä, mutta en sentään ollut varautunut ihan siihen, että rasvaprosentti näytti nelosella alkavaa lukua, mitä ihmettelin suuresti. Olen kuitenkin treenannut raskaasti jo useamman kuukauden, että mitähän se luku oli sitten ennen tätä prosessia?? Huh huh. Painoindeksi kuitenkin osoittaa tällä hetkellä noin 27. Eli ei nyt mikään ääriluku kuitenkaan, vaikka normi-indeksin ylittääkin.

Tanita ei vissiin tosiaan ole kovin luotettava vekotin, kun mittaa vain kaiken nesteen kropasta kuulemma. Meidän salille onkin juuri ostettu inbody laite ja alkavat tehdä niitä mittauksia seuraavaksi. Mutta sittenhän sitä ei ole kovin vertailupohjaa tähän. Aika epäluottavainen olo tuohon kyllä jäi ja ajattelinkin käydä mittauksissa vielä ehkä toisella salilla.

No joo. Sain kyllä keräillä itseäni hetken tuon jälkeen ja salitreeni 1 menikin aika sykkeellä. Hyvä treeni kaikesta huolimatta. Vaikka hetkeksi aikaa tulikin olo, että ei tämä laardi muutu koskaan lihakseksi. :( Mutta ei se auta kuin uskoa omaan tekemiseen, ja olla tyytyväinen niin kauan kuin painoa saa alaspäin. Onhan se kuusi kiloa nyt kuitenkin jo tullut alaspäin lähtölukemista!

Kaivoinkin motivaatiofarkut kaapista tässä illalla ja kokeilin piruuttani, että menevätkö nyt jalkaan neljän kuukauden jälkeen. Ja meniväthän ne! Eroa kuvissa reisissä ja lantiossa 6cm :) Eli hitaasti mutta varmasti tapahtuu.

 

Tämän päivän ruokiin kuului yllätys yllätys, kanaa jälleen kerran. Mutta eipä tuo ole vielä haitannut, kun ei kyllästyttämäänkään ole alkanut. Ja jälkkäriksi kiwiä ja persikkaa, jami :)

Ei tämä dieettaminen kyllä ihan heikkopäisille ja lyhytpinnaisille sovi. Pitkäjänteisellä työllä toivottavasti kuitenkin aikaa myöden se palkinto häämöttää edessä päin. Tämä ilta täytyy vähän nuolla vielä haavoja ja kerätä tsemppiä huomiseen ulkotreeniin, joka onkin mäkitreeni. Vaikka täytyyhän sitä muistaa mitä varten tätä tehdään. Siihen sopi tämä motivaatio teksti tälle päivää.

2 kommenttia:

  1. Meillä salilla kyllä suositeltiin pidempää ravinnotta oloa ennen mittauksia. Hienosti olet edennyt!

    VastaaPoista
  2. Joo, no tuo tanita mittaus ei varmaan ole ihan luotettavimmasta päästä. Viimeksi sainkin paljon positiivisimpia tuloksia! Seuraavan kerran sitten ennen joulua :)

    VastaaPoista