tiistai 6. elokuuta 2013

Bikini Challenge START!


Koska extra ei omalta kohdalta nyt ihan putkeen mennyt kaikkia kuutta viikkoa, niin ilmoittauduin sitten Bikini Challengeen joka starttasi eilen. :)
Suurin osa ruokakuvioista onkin jo itselle tuttuja, joten sinällään tämä aloittaminen olikin paljon helpompaa. Takana onkin jo kaksi treeniä; eilinen ulkotreeni-oikea tehopaketti pepulle ja takareisille- sekä tänään vedetty salitreeni 1- jossa saikin puuhastella supersarjojen parissa.
Jotenkin olen ihan uutta intoa täynnä, uusi faceryhmä, jossa nyt jo satoja BC haasteen vastaanottanutta vertaista.
Homman nimihän on 10 viikkoa treenata ja syödä Fitfarmin tavoitteiden mukaan. Jos innostuit niin tsekkaa täältä lisää: BikiniChallengeen Taitaa ilmoittautuminen olla vielä tämän viikon auki. Joten jos haluat kasvatella lihaksia ja tiristellä rasvaa, niin hyppää mukaan!

En muista koska viimeksi on tullut tehtyä ihan penkkipunnerrusta, mutta tänään pääsin siihen kiinni pitkästä aikaa ja ihan ihmeen hyvin kulki. Ihan mukavaa päästä salille tekemään kunnon treeniä, kun koko kesän on hiissannut oikeastaan 90% ulkoilmassa treenejä joko kahvakuulalla tai omalla kropalla. Ja se hiissailu on kyllä kannattanut, mukava on ollut ottaa vastaan BC:n uudet treenihaasteet.
Extrassa kertyi treenikertoja kuudessa viikossa 19, joka on hyvä saldo ottaen huomioon että on sentään ollut kesä. Ja tuohon päälle noin 10 aerobista treeniä. Paino ei enää tippunut, sillä viimeiset kolme viikkoa tuli syötyä toisinaan täysin ohi ohjeiden.. kesäherrrrrkkkujaaa... mutta tekipä päälle ainakin hyvää vähän nollata ja nyt uudella innolla tässä mukana. Eipä niitä kiloja onneksi takaisinkaan tullut ja tästä on nyt hyvä jatkaa rasvan sulattelua.
Ensi maanantaina sitten mittaillaan taas mikä on tilanne! Joka tapauksessa motivaatio on nyt rrrrrautainen ja tällä mennään nyt eteenpäin innolla. Tekeminen vaatii sitoutumista ja uskomista tavoitteisiin. Sieltä ne joku päivä sitten tulevat näkyviin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti