keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Superdieetin Extraosuus aloitettu

Jaahas, se maanantaina ankara paluu ruotuun taas, kun starttasi superdieetin extraosuus kuuden viikon uudella setillä. Viime viikko meni puoliväliin suhteellisen hyvin ja terveellisesti. Juhannuksen ajan olin sallinut itselleni vapaasyöntiä (LUE ei mättöä olan takaa) ja niin se jussi sitten sujuikin, ilman ruokien punnintaa ja sallittuja herkkujakin sekä kuohuvaa tuli vedeltyä.
Maanantaina en vaakaan uskaltanut, ettei täysin olisi motivaatio lähtenyt. Oli meinaan pikkaisen motivaatiossa keräämistä aloittaa taas punnaamaan ruokia. ;) Ei niinkään ne ruoat sinällään, niistä kaikista tykkään mutta siis kurinalaisuus, treenit, ruokien punnitus ja ateriavälien ylläpitäminen ohjemlmoidusti vaatii kyllä itsekuria.
Mutta onneksi uudet Fitfarmin treeniohjelmat olivat oikein motivoivaa videokatseltavaa, juhannuspäivänä niitä möksällä tuli kelailtua ja kirjattua ylös kun ei tulostintakaan ollut. Ravinto-ohjelma elikäs ruokavaliokin on näin aluksi hieman energiapitoisempi, joten sillä jaksaa taas treenata.
Maanantaina vetäisin kotitreenin, joka tuntui hieman löysältä (tai sitten mulla on vaan NIIIIIN hyvä kunto :D) ja eilen uuden kahvakuulatreenin. Uusi kahvakuulailuohjelma olikin sitten melkoista menoa, ja poltin 900 kaloria tunnissa ja neljässä kierroksessa. Oli niin mahtava olo rääkin jälkeen! Eikä hommaa helpottanut yhtään lähes 30 asteen helle sekä kiehnäävät paarmat.
Nyt olenki tänään sitten fillarin äärellä ja 34 kilsaa helteessä! Eikähän jussirasvat pala ympäriltä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti