torstai 13. kesäkuuta 2013

Day 38.- Back online

Täällä ollaan jälleen. Pahoittelut parin viikon tauosta, jonka olen pitänyt johtuen monestakin eri syystä, mutta treenistä ja dieetistä olen pitänyt kiinni kaikesta huolimatta tiukasti. Lisäksi on tullut oltua melkoisen vähän netin äärellä, sellaisella katvealueella ei kännypäivityksetkään ole onnistuneet.

Dieetti on tehnyt tehtäviään, senttejä on lähtenyt melkoisesti keskivartalosta ja viime viikolla vihdoin reippaammin myös alavartalosta! Matka on välillä käynyt raskaammaksi, hiilarit on ajettu nyt viimeiselle viikolle lähes nolliin. Olotila on melkoisen väsynyt etenkin treenipäivinä ei meinaa jaksaa, mutta sinnikkäästi vien homman maaliin saakka.

Viime ja tällä viikolla on alkanut ruokavaliossa pysyminen olemaan haasteellisempaa. Lipsunut en ole, mutta selkeästi mielitekoja on alkanut olla yhteen sun toiseen juttuun. Ei niinkään herkkuihin, vaan ruokavalion laajentamiseen muihin kasviksiin, leipään, puuroon yms..

Mutta on tämä ollut sen arvoista! Ensi viikon ma on sitten vikat kuvat, mitat ja punnitus SD:n eli superdieetin osalta. JA kauan odotettu VAPAA syöntiviikko sopivasti juuri juhannusviikolla. Ainakin listalle tulee varhaisperunat kera voimariinin ja sillin, runsaasi KAIKKIA kasviksia, muurinpohjalettuja, kuoharia yms yms..

Kiloja ei ole kyllä karissut odotettuun (tai ennemminkin toivottuun) tapaan, mutta senttejä sitäkin enemmän ja lihasmassan osuus kropassa on kasvanut satavarmasti. Yhtään treeniä en ole väliin jättänyt, josta saan olla todella ylpeä!

Juuri maksoin Fitfarmin extraan osallistumismaksun, eli homma jatkuu juhannuksen jälkeen hieman toisentyyppisellä ruokavaliolla seuraavat 6 viikkoa, ja uskoisin että paino alkaa sitä myöden tippua enemmänkin. Oma kroppani on kenties hieman mennyt säästöliekille tässä kuurin aikana, vaikka onhan sen mukava huomata että kunto ja lihas on kasvanut mielettömästi näiden lähes kuuden viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti