torstai 9. toukokuuta 2013

Treenifiiliksiä

Tässä kuvaa juuri ennen kotitreenin vol 2 alkua meidän alakerran "kuntosalilta". Uusi hieno jumppamattoni, jonka päälle on jo tiputettu hikeä ja sitä myöden toivottavasti myös kehon rasvaa.

Uskomatonta, että vaikka on vasta 4. päivä treeniä ja kuuria takana, niin tänään toistamiseen vetämäni kotitreeni meni jo hieman kepeämmin. Kolme kierrosta täydellä teholla, hemmetin tehokas 45 min ohjelma on kyllä Fitfarmin porukalta. Ja tänään oli pakko tuulettaa vikan liikkeen saamisesta tehdyksi. Wuuuuhuuuuuu!


Muutoin tänään on ehkä ollut eka päivä, että nälkäkurki on käynyt koputtelemassa masua.. mutta toistaiseksi vielä lievästi. En ole siis kireä kuin viulunkieli, ainakaan vielä. Tässäpä kuvaa illan ateriasta, tänään oli listalla mm. fisua ja tietty läjä kasviksia.

Huomenna aamulla sitten tosiaan vaakaan. Aamulla vielä aerobinen, jonka jälkeen kahvakuulatreeni. Iltasyömiset pitääkin pakkailla sitten jotenkin messiin, sillä huominen ilta meneekin Suomi-Venäjä matsissa. Odotettu palkinto rankalle treeniviikolle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti