keskiviikko 8. toukokuuta 2013

This Girl is on Fire...

Day 3. Juu. Tyttö on tosiaan tulessa - reisien osalta :D Yö meni enemmän ja vähemmän mielenkiintoisissa merkeissä, ramppaamalla vessassa ja kääntämällä kylkeä liekeissä olevilla reisillä.


Aamupirtelöön tein pientä miksausta perusraaka-aineena
viime kesänä omasta mökkimaasta poimitut mustikat sekä torilta hankitut mansikat. Tässä samalla tuleekin samalla hyvä pakastimen tyhjennys kausi! Oletteko muuten koskaan laittaneet shakeen suolaa? Kyllä, luit oikein SUOLAA. Minäpä heitin, sillä suolan määrä on olennainen pitää tasapainossa dietatessa.

Jaa miksi? No siksi, että syödessä pelkkää ns raakaravintoa, niin suolan määrä jäisi lähes nollaan. Selviää montaa sivuoiretta vähemmällä, kun seuraa suolan määrää päivässä ja sekin on superdieetissä tarkkaan säännelty.

Blenderi on huutanut tänään keittiön pöydällä jo kahteen otteeseen, yläkerran naapurit varmaan rakastaa minua! Asutaan melko vanhassa puutalossa (pienkerrostalo), jossa tällaisten blenderien käyttö kuuluu satavarmasti yläkertaan saakka. Eipä siinä, varmaan ajatteletvakin että vatkaan täällä terveysjuomia, kun eilen kävelin heitä vastaan iltalenkillä (= hoipuin vastatreenatuilla puupökkelöjaloilla) ja virnistin epätoivoisesti punakalla naamalla jälkihikinorojen virratessa pitkin naamaa ja vaivoin jaksoin muodostaa suustani tervehdyksen. Treenit ovat mieletöntä kamaa, uskokaa tai älkää!

Ja seuraavaksi lenkkipolun suuntaan! Perjantaina ajattelin jos uskaltaisi hypätä vaakaan ja katsoa mitä tapahtuu. Kauhuskenaarioina maalaileen ilmoille, että tulos oliskin + merkkinen. Ei kai se voi olla?

Aurinko paistaa ja on lämmintä! Mahtava kevätsää, nyt ulos-ylös- ja lenkille. Heti kun poltereisillä pääsen ylös sohvalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti