maanantai 6. toukokuuta 2013

START! Day 1.

Päivä on mennyt mielenkiintoisissa merkeissä! Eilen hamstrasin kaapit täyteen seuraavan viikon ruokia, ja pussittelin valmiiksi pakkaseen käteviin annoksiin raaka-aineita. On sitten kaikki valmiina tehostarttia varten. Enää treenit puuttuu. ;)

Päivää rytmittävät vahvasti säännölliset ruokailut, joiden ydinkulminoituu eilen hankkimalleni keittiövaa'alle. On muuten näppärä apuväline! Paikallisessa marketissa oli näitäkin enää kaksi jäljellä. On ihan mukavan näköinen sisustuksellisestikin, meillä tämä vihreä, muita värejä ei ollutkaan tarjolla.


Aamun aloitin lenkillä, jonka jälkeen sitten söin aamupalaksi smoothien, joka on oiva tapa saada kaikki tarpeellinen hyvän makuiseksi yhtenäiseksi juomaksi.
Tässä vaiheessa täytyy todeta, että yksittäisiä ruokaohjeita en voi täällä blogissa jakaa tai kertoa sitä, mitä kaikkea ruokavalio tarkalleen sisältää. Sen voin kertoa, että hurjat määrät proteiinia joka päivä. :) Superdieetin ohjeistusten mukaan, kaikki sieltä saadut ohjeet ovat Fitfarmin omaisuutta, joten sen vuoksi niitä ei ole sallittua jakaa etenkään somen tai muiden sähköisten viestimien kautta.


Tässä näkyy sitten päivän ensimmäinen pääateria. Kanaa ja kasviksia, herkullista!


Illalla odottikin sitten aikamoinen treeniohjelma. Voin kertoa, että 40 min kestävän kunto-ohjelman aikana syke hakkasi alusta loppuun saakka ja hikipisarat lenteli. Tuli ihan mieleen vanhat kunnon joukkuepelien ajat, jolloin hikoiltiin samaan tapaan milloin nurmi-, hiekka- tai jääkenttien läheisyydessä kesäisin. Aivan takautumina tuli mieleen. Jostainhan se on aloitettava, vaikka kovin ylpeältä ei treenin aikana kyllä tuntunut läheskään joka hetki. Mutta oli se sen arvoista!

Illalla sitten vielä kakkosateria ja näin ennen nukkumaan menoa iltapalaa, jotta jaksaa aamulla herätä taas lenkkipolulle toivottavasti aurinkoiseen säähän. :)

3 kommenttia: