lauantai 11. toukokuuta 2013

Reps..ahdus

Tähän alkuun on pakko hehkuttaa, että eilinen peli oli HUIKEA! Ja se oli niin huikea ja hyvä fiiliksinen ilta, että tällainen entinen (ja nykyinenkin tulevaisuudessa) viininlipittäjä otti sitten valkkaria pelihuumassa Areenalla.. mutta täytyy kyllä sanoa, ettei hirmuisesti harmita, tietoisesti valitsin valkkarin (vähäkalorisin) ja tuskin ne lasiliset dieettiä kaataa.

Se minkä ne saattaa kaataa, on vaa'an lukemat, mutta katsellaan ja odotetaan nyt mielenkiinnolla maanantain mittauksia. Positiivisinta on se, että torstai-iltana kroppa alkoi toimia tehokkaasti! Ja viinilasilliset eilen ilmeisesti vain edesauttoivat tilannetta ;)

Alkuviikko meni todella turvonneissa fiilareissa, ja oli suorastaan ihan olo, että kaikki mitä syö jää kroppaan kiinni. Ruoan määrähän ei ole mitenkään pieni tässä superdieetissä, vaan syömistä on  päivän aikana runsaat määrät. Ja vihdoin kroppa alkoi toimimaan, jes!

Tänään en tee mitään treeniä, ja huomenna aamuaerobinen ainoastaan. Reidet ja lihakset saa ansaitsemansa palautuksen. Ruokavalio pysyy toki samana superdieetin ohjeiden mukaan kuin muutenkin viikolla. Tässäpä päivittäisen välipalan ihana värimaailma

Nyt täytyy mennä ulos, on niin mahtava keli ja koivutkin jo lehdessä. Nautitaan keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti