sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Nälkäkurki

Viikonloppu on vierinyt eilistä lepopäivää viettäessä, tosin se kulutettiin siivoamalla ja pihakukkia laittelemalla. Koska viikonloppuun ei ole kuulunut kovaa treeniä lainkaan, on hiilarit olleet nollissa ja sehän on alkanut tänään tuntua kropassa.

Aamulla reippailin 75min aurinkoisessa säässä, jonka jälkeen kahviteltiin aamupalan merkeissä äidin kanssa. Miehellä ja äidillä normi aamupalat, kun olivat oikein odottaneet minua lenkiltä, että voidaan syödä yhdessä :D No niin! Minähän sitten hörpin omaa smoothietani heidän seuranaan.

  Tässä otos herkullisista parsoista.
Eilisen päivän suurin kiusaus (muutoin niitä on ollutkin aika vähän) oli äitini tuoma juustoleipä ja lakkahillo. Meillä on sellainen traditio, että mennessämme Pohjanmaalle kotikonnuille tai hänen käydessä meillä, niin perinteen mukaan otetaan Juustoportista matkan varrelta juustoleivät tuliaisiksi.
Tällä kertaa jouduin siis siitä kieltäytymään ja lähes kuola valuen seuraamaan heidän kahvihetkeään. Mutta tuleehan noita, leipäjuustoja myöhemminkin.

Valmistelin muuten äidilleni oman ruokavalioni mukaiset sapuskat koko eilisen ajan, ja oli positiivisesti niistä yllättynyt. Kuinka hyviä ovat ja kuinka energinen olo on, kun ei mätä hiilareita isoa läjää joka aterialla.        

Parasta oli eilen, äitini saapuessa meille, hän heti sanoi "että oletpas sinä laihtunut". :D Vähän kuin lapsena "oletpas sinä kasvanut"  Ehkä olen, toivotaan kovasti niin. Siis laihtunut! Sehän tässä on tavoitteena.

Huomenna aamulla aerobisen jälkeen (tai ennen) on sitten edessä punnitus ja mittaus. Huuuuuuh. Ihan jännittää. ;) Olo on kevyempi ja ohuempi. Toivotaan, että mittanauha ja vaaka ovat samaa mieltä.

Tänään on nälkäkurki liihottanut useampaan kerran masussa. Se on tehnyt oloon myös hiukan matalalentoa normaalia enemmänTälle illalle saa vielä heittää iltapalan onneksi huiviin ja huomenna on treenipäivä, joten saa taas hiilareita enemmän kroppaan. Ehkä se on osin tämä tekemättömyys, ja samantien alkaa kuvitella painon nousevan kun ei tee mitään.

Eipä se auta kuin huomenna hypätä vaakaan ja toivoa ettei jouset mene pohjaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti