perjantai 24. toukokuuta 2013

Day19. -Tankkausta!

Hyvää huomenta! Ja tänään ihan erityisen hyvää!Tänään pidän kropan tankkauspäivää, minkä tarkoituksena on buustata aineenvaihdunta uuteen uskoon. Sinällään hassua, että tätä on odotettu jo SD:n alusta ja nyt kun vihdoin päivä on käsillä niin tuntuukin ettei sille ole tarve. Mutta koska olen lähes perfektionisti ja pilkunn***ja, niin minähän toteutan tämänkin päivän prikulleen. ;)

Eilen tuli vedettyä kahvakuulatreeni ja ylitettyä jälleen itsensä mukavasti. Viime viikolla onnistuin reväyttämään jonkun alavatsalihaksen tuolta lonkan koukistajan lähettyviltä ja oli aivan pirun kipeä muutaman päivän. Jaa pidinkö taukoa treeneistä? No EN. Vaikka kipeää teki niin ei haitannut, pikkuisen piti sitten soveltaa vatsoja. Mutta kun tuli neljän päivän treenitauko, tein vain aerobista, niin kas kummaa! Ei tietoakaan enään kivusta. :)

En tiedä johtuuko treenijuomista vai mistä, mutta välillä tuntuu että todella itseäkin hämmästyttää miten sitä jaksaa tehdä niin älyttömiä sarjoja treeneissä. Siis älyttömiä siinä mielessä, että hiki valuu noroina ympäri kroppaa ja tuntuu ettei jaksaisi enää yhtään toistoa, niin eilen tuli kaivettua siihen päälle vielä 5 toistoa lisää. Okei, se oli vika liike ja vika kierros, joten tiesi levon odottavan.. mutta silti! Tätä mentaliteettia olen yrittänyt noudattaa kaikessa treenissä. Sitä oikeasti jaksaa aina vielä 1-2 kertaa yli sallitun, jos vain ei anna periksi! Vaikka se sattuu, niin mikä endorfiini ryöppy sen jälkeen tuleekaan. Ja se on sitä huumetta tässä hommassa kuulkaas.

Eilen illalla kävin tankkaamassa jääkaappia. En ole koskaan ollut mikään perhemarkettien ystävä, aina jotenkin ahdistaa ja stressaa mennä sinne hyllyviidakkoon. Etenkin jos menee uuteen kauppaan, jossa ennen ei ole käynyt. Joten suosin aika tavalla noita pienempiä kauppoja normielämässä. Nykyään meneekin sitten kauppareissuun 1-1,5h ihan vaan siihen, kun funtsii syömisiään niin paljon. Ja kyllä, minulla on kauppalistakin valmiina taskussa! Sitä vertailee, miettii, laskee päässään.. kauppareissun helpoin osuus on rahkalavan nostaminen kärryyn. ;)

Laskin muuten piruuttani paljonko meidän kolmehenkinen tämän hetkinen perhe kuluttaa maitorahkaa. MEILLÄ MENEE SITÄ KESKIMÄÄRIN 60 PURKKIA VIIKOSSA, HALLELUJA! Siis järkyttävää! Ja se on siis 60 x 250g = 15kg! Kyllä Valio ja Ehrmanni saa kiittää! :) HUH. Ei mikään ihme, että vaikka minä ja mies vuoronperään sitä raahataan kaupasta niin se on aina loppu. Eikä mikään ihme, että hyllyt ovat kaupassa aina vajaita. Tiedän aika monessa muussa perheessä olevan saman tilanteen. Ja siis se mikä tässä on sitä järkyttävää, on tuo äärimmäinen jätevuori noista purkeista. Sydäntäni riipii raahata roskia. Anyone, ideoita kierrätykseen?? Valio ja Ehrmann voisivat sellaisen järjestää.

Olen tehnyt myös empiiristä tutkimusta rahkapurkkien hinnoista. Luonnollisesti rahkan hinta vaihtelee kaupoittain ja toki laadussa/maussa on eroa. Ja nyt puhutaan ihan vaan siis perus maustamattomasta maitorahkasta. Halvimmat omat suosikkini maksavat 0,75 senttiä per 250g:n purnukka paikallisessa Prismassa. Ollessani huolissani tuosta karseasta jätemäärästä, olisin halunnut alkaa ostamaan Valion isompia 500g:n purkkeja, sillä niitä voisi kätevästi käyttää mm pakastamiseen yms. Mutta siis kilohinta niissä on PALJON kalliimpi mikä on käsittämätöntä. Ostakaa immeisest niitä isompia purkkeja, että niiden hinta tulisi myös alaspäin! Viimeksi eilen tuo 500g purnukka maksoi 2.99€. Että sillä lailla.

Jaa niin. Että mikä tässä päivässä oli erityisen hyvää? No se, että.... tittidiiiiiiiiii- paino oli ensimmäistä kertaa laskenut ja vaaka osoitti aamulla -1,5kg. JEE!!! :) Ja tämän punninnan tein vain masokistisessa mielessä, että voin maanantaina masentua punnituksessa. Sillä selväähän on, että tankkaus päivä nostaa kiloja tankissa. Tankki tankkaa. Tankille tankkausta = tankki tankeroinen. No joo, mutta silti, nyt on siis todistettu että kyllä sitä painoa tästäkin kropasta saa tiputettua. Kiitos Fitfarmin ohjeet. <3

Mukavaa perjantaita arvon lukijat! Teitä onkin aika mukavasti 2,5 viikon aikana käväissyt lukemassa, kohta 1000 rikki. Kiitos siitä, on mukava jos voin tuottaa jotain seuraamisen arvoista teille!

2 kommenttia:

  1. Meillä on ihan sama homma noiden rahkojen kanssa. Purkkitolkulla kannetaan vuoronperään kotiin ja aina jääkaappi on tyhjä. :D

    VastaaPoista