tiistai 14. toukokuuta 2013

Day 9.

Tämä päivä menikin jotenkin matalalentoa.. osittain toki johtuen henkilökohtaisen elämän murheista. Mutta eipä mieltä ja motivaatiota nosta sekään, että jatkuvasti on turpea ja plösö olotila. Kuulemma joillekin nämä maitotuotteet tekevät sen. Hainpa sitten eilen apua siihen maitohappobakteereista ja vatsan kasvirohtovalmisteesta (apteekkituote). Jospa se tästä.

Aamuaerobinen venähtikin iltapäivä aerobiseksi, sillä muuten olisi ruokarytmit taas olleet päälaellaan. Pikkuisen meinaa alkaa tökkiä sama toista viikkoa jatkuva ruokavalio, mutta onneksi siihen saa vaihtelua esimerkiksi tällaisella herkullisella patukalla. Oli muuten oikeasti hyvää!

Oli lähes mission impossible muuten yhtenä päivänä löytää oikeanlainen proteiinipatukka kaupasta. Kävin paikallisessa Prismassa pyörimässä ja voi video sentään sitä patukkameren määrää hyllyssä. Olis So Lo Carb, very high protein, Luxus, light yms yms. Eipä näyttäneet hyllyt tältä kymmenisen vuotta sitten.

Toinen juttu näihin liittyen on tämä valtava suomalaisten rahkansyöntibuumi. Kauppalehtikin julkaisi tänään jutun, jossa kerrottiin Valion tuplaavan panoksensa rahkanvalmistuksessa, sillä sen käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti. Ja sen kyllä huomaa kauppojen hyllyllä!

Muistelin juuri, että aktiiviurheilija aikaani reilut kymmenen vuotta sitten, rahka oli ihan tuttua tavaraa silloinkin lautasella. Muita vaihtoehtoja ei tainnut edes olla kuin Valio, olisiko silloisella Ingmannilla ollut myös. Ja nyt vasta jengi on tajunnut sen proteiinimäärän niissä? Okei, ehkä kyse on myös siitä, että nämä "terveet" elämäntavat ja salitreenaaminen ovat nyt kovassa huudossa ja siellähän tuo mystinen valkoinen purkkitavara on ollut aina kovassa huudossa.

Päivä sisälsi tänään myös kahvakuulatreenin. Kylläpä kuula nousi keveämmin kuin viime viikolla. Treenin jälkeen jälleen reidet melkoisen puhki ja hapoilla.. mutta jokainen toisto tietää lihaksen kasvua. Jee!

Eipä muuta kuin kohti huomista, ja jos ottaisi hieman lyhyemmän rullislenkin kuin viikko sitten.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti