maanantai 13. toukokuuta 2013

Day 8.

Toinen viikko superdieettiä pyörähti käyntiin. Aamulla hyppäsin vaakaan ja mittailin tuloksia. Paino oli tismalleen sama kuin viikko sitten. Kuinka pettynyt olinkaan! Nyt sitten on vieläkin kovempi odotus ensi viikon maanantaina.

Onneksi sentään olin ottanut kropasta mittoja viikko sitten, ja ilokseni edes ne näyttivät miinusta. Kolme senttiä pois vyötäröltä sekä alavatsalta, jiiiiiihaaaaa. Lohduttaudun myös sillä, ettei tämä treenaaminen ainakaan hukkaan mene.

Aamun aerobinen menikin sitten aika huiskeessa hokiessani joka askeleella mantraa "fat burn, fat burn, fat burn" :D Alkuillasta tuli vedettyä sitten kotitreeni ja arvatkaas mitä, IHAN HUIKEA parannus viikon takaiseen suoritteeseen!! Ekalla kiekalla ei meinannut edes hiki tulla kunnolla, sain kaikki toistot kolmella kiekalla tehtyä ja pikku taukoja ei tarvinnut enää kovinkaan montaa.

Reisilihakset yrittivät kyllä saman tien pamahtaa hapoille, mutta treenijuoma piti huolen jaksamisesta. 40 minuutin huhkinta tuli vedettyä niin täysillä kuin olla ja voi.

Kävinpä sitten ostamassa uuden vaa'an iltapuhteeksi, nyt sitten voi punnita läskejään ihan sadan gramman tarkkuudella ;) Entinen vaaka on tuollainen 15 vuotta vanha ja mies kertoi sen jumittelevan ja saman huomasin tänään. Jos esimerkiksi koskin jalalla vaa'an pintaa, niin näyttöön jäi kilon lukema, vaikka vaa'an päällä ei ollut mitään. Riskipeliähän se on ottaa uusi vaaka käyttöön ja nyt sitten varmaan painan ensi maanantaina vielä enemmän :D Hope not.

Masu on ollut aika pinkeä ja turpea taas tänään, epäilen sen johtuvan enimmäkseen noista treenijuomista. Meidän ruokavaliossa niitä juodaan treenipäivänä kolmea erilaista. Ennen treeniä herätellään lihakset pumppiin ja aineenvaihdunta liikkeelle, ihan karsean makuisella (mukamustikka) juomalla. Treenin aikana sitten yritetään välttää katabolista tilaa ja on tuoremehuun lantrattu treenijuoma. Treenin jälkeen sitten vedetään saman tien palautus eli palkkarijuoma. Hyvin on toimnut, ja treenit on jaksanut kyllä vetää ääri hyvin juomien ansiosta.

Huomenna odottelee kahvakuulailu. Saas nähdä mitä yön aikana tapahtuu, kun aion vetäistä nyt illalla hieman "suolen toiminta" lääkeraetta, josko auttaisi vatsan toimintaan rauhoittavasti. Tosin, olen syönyt erilaisia kaaleja tässä viikonlopun ja tämän päivän aikana yhteensä jo lähes pari kiloa, joten voihan se olla että massu tykkää kyttyrää myös siitä ;)

Ei se auta kuin mennä eteenpäin ja jaksaa uskoa siihen mitä Fitfarmin tsempparit sanovat. Viikko vielä niin tuloksia tulee, kun jaksaa pitäytyä tiukkana ruokavalion ja treenin kanssa. Ja kyllähän minä jaksan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti