perjantai 10. toukokuuta 2013

Day 5. kera kahvakuulan

Jiiiiiiiiihaaaaaa, viikon treenit on purkissa! Olo on niin puhki kuin olla ja voi. Voitin kahvakuulan 4-0 tekemällä 4 kierrosta. Sykkeet oli todella tapissa, hirmuisella tahdolla ja treenijuoman avustuksella tein vielä yhden liikkeen joka sarjassa ekstraa, vaikka millään ei olisi jaksanut enää. Kyllä on paikat hapoilla, vaikka palkkari palauttaakin onneksi kiitettävän nopeasti pahimman yli.

Tällä hetkellä makaan raatona sängyllä suihkun jälkeen, keräämässä voimia jotta jaksaa mennä keittiöön pilkkomaan wokki aineksia. Kyllä! Tänään on luvassa wokkia, jami nami. :)

Illalla ollaan menossa kiekkopeliin, saapa nähdä millainen mittelö itänaapurin kanssa on odottamassa. Käy miten käy, niin parasta on se mieletön tunnelma hallilla. SUOMI!!! Kunhan nyt palautuu sen verran, että pääsee taas jaloille ja illalla jaksaa kannustaa sitten villisti leijonalaumaa.

Ja arvatkaapa mitä; Ny rillataan! ;)

Huh huh mikä viikko. Nälkäkurki tuntuu hätyyttelevän kovin, mutta ehkä se helpottaa viikonloppuna, kun ei ole Fitfarmin kehittelemiä rääkkitreenejä pariin päivään..

Mutta onpahan mahtava voittaja fiilis, ja endorfiinit alkaa juuri jylläämään kropassa ja aivoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti