torstai 9. toukokuuta 2013

Day 4.

Eilinen rullislenkki tekikin kuulkaas ihmeitä! Tänään reidet eivät ole olleet läheskään enää yhtä kipeät, toki vielä löytyy jumitusta. Kannattipa käydä siis vetäisemässä 20 kilsaa rulliksilla ;)

Aamulla kävin jo heittämässä tunnin ripeän kävelylenkin. Samalla sain tuuletettua ajatuksia, sillä sain eilen ikävähköjä uutisia, joista en oikein tiedä mitä ajatella. Onneksi ajatukset selkiintyivät, juteltuani niistä ja saatuani ajatukset järjestykseen.

 Aamulenkillä huomasinkin, että koivuihin on tullut silmuja! Jee! Piti oikein napata kuva tänne.

Kyllä se kesä siitä alkaa tulla, nurmikotkin jo alkaneet vihertää paikka paikoin.

Hain muuten eilen kaupasta vielä magnesium tabletteja, jotka ovat tarkoitettuja väsymykseen ja uupumukseen eli minulle. Magnesiumin saanti tiukan treenikuurin aikana on todella tärkeää. Ostinpa tällaisia, jotka näemmä Hyvinvoinnin tavaratalossa olisivat olleet huomattavasti edullisempia, wink.
Huomenna aamulla ajattelin hypätä vaakaan, jännittää. Tänään aamulla ensimmäistä kertaa on fiilis, että on saattanut painoa tippuakin. Olisi kai sitä pitänytkin, jos meinaa, että kuuden viikon treenikuurin aikana sitä tippuu yli 10kg. Tänään tai huomenna lisäilen tänne sivuille mittataulukon, jos rohkenen.

Seuraavaksi välipalaa ja vielä ateriointia ennen päivän rääkkitreeniä. Luvassa hientiputusta jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti