keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Day 24. Uutta tehoa kahvakuulailuun.

Tähän alkuun on pikkaisen pakko hehkuttaa...P!NK oli aivan huikea! Veti kyllä ihan sanattomaksi välillä! Mieletön lavashow ja ilta huipentui P!NK:in ottaessa kirjaimellisesti koko Areenan haltuun:

Oli kyllä huikein livekeikka millä olen koskaan ollut. Mieletön, intensiivinen ja energinen. <3

Tänään oli taas aivan hullu päivä töissä. Puhelin pirisi lähes taukoamatta, leirikesä lähestyy ja on monenlaista hoidettavaa. Sitten meni vielä iltakin luurissa. Tämä kaikki puolestaan tiesi sitä, että yhtäkkiä muistin etten ollut syönyt aamupalan jälkeen mitään ja kello lähenteli jo puolta kolmea. Kiireen vilkkaan sitten kaupan kautta kotiin värkkäämään ateriaa. Tänään se muodostuikin tölkkitonnikalasta ja salaatinlehdistä. Melkoinen pikaruoka ;) Sen jälkeen taas töitä koko ilta, enemmän ja vähemmän vuoronperään puhelimen ja sähköpostin välillä.

Iltatreeninä oli vuorossa kahvakuulailu. Koska duunit sekoittivat päivärytmin, sama meno jatkui ennen treeniä. Olin vedellyt latarijuoman duunipuhelun aikana (latarista pitäisi 30min sisään olla treenaamassa) ja se latari kului kyllä lihaksissa hukkaan. Puhelu kestikin sitten 1,5h. Jep jep. Vihdoin päästessäni "kuntosaliimme" taloyhtiön alakertaan, niin siellä minua odotti maanantaina yllätyslahjaksi saamani 12kg:n kaunotar. Kuula on yllättävän painava, vaikka eroa pikkusisareen ei ole "kuin" 4kg. Tämän mallisella kuulalla on hyvä kyykätä ja ote pysyi pitävänä koko treenin ajan. Yhtä liikesarjaa lukuunottamatta tällä tuli tempaistua kaikki ja vaadittavat toistomäärätkin sain kasaan.

Tällä viikolla on alkanut tuntua sille, että kroppa on alkanut tosissaan muuttumaan, vaikka näinhän osan tuloksista jo kuvista. Enää ei ole koko ajan turpea olo, eikä treenipäivien juomatkaan laita enää kroppaa ilmapalloksi. Ehkä nuo kilot vihdoin alkaa myös hupenemaan senttien lisäksi. Ja hei, kohta ollaan taas puolivälissä viikkoa menossa. Hyvä minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti