lauantai 25. toukokuuta 2013

Day 20. TreeniäTreeniä!

Huh! Eilinen tankkaus tuli vedettyä onnistuneesti läpi, jokaista  suupalaa myöden mitä oli listaan merkittynä. Tämä tankkauspäivä ei sisältänyt mitään armotonta herkkumättöä, vaan hiilaritankkausta terveellisellä tavalla. Ruokaa toki oli päivässä melkoisesti, mutta upposihan ne kaikki. Yhdellä aterialla (toka vika) alkoi hieman olla haastetta saada kaikki uppoamaan. Mutta menihän ne. ;)

After training.
Yö tuli nukuttua hyvin, kuin tukki ja aamulla tuttuun tapaan aamuaerobiselle ja takaisin "ruotuun". Vaikka ruodussa sitä kyllä tuli pysyttyä muutenkin, on hyvä mieli siitä, etten lipsuillut tankkauspäivänäkään ohjeiden ulkopuolelle.

Tänään käytiin mutka mökillä, mikä kutsuvasti jo odottaa meitä järven ääreen lomalle. Ihanaa!! Kuukausi niin pääsee mökin rauhaan täysin :) Nurmikko oikein huusi luokseen ja aionkin kahvakuulailla ahkeraan koko loman ajan. SD:n jälkeen on nimittäin aikomus jatkaa Fitfarmin extraosuuteen. Mutta mennään nyt ensin tämä SD ja katsotaan sitten tavoitteet uudelleen.

Mökiltä tultua olin aterioissa hieman jäljessä, ja sitten vedinkin vain latarin ja ajattelin, että mitähän treenistä mahtaa tulla. Hyvässä muistissa oli vielä keskiviikon suorite, joka tuntui älyttömän rankalle nousseiden toisto- ja kierrosmäärien vuoksi. Mutta treenistä tulikin LOISTAVA! Kotitreenissä täydet neljä kierrosta hyvällä sykkeellä, ja yksi minulle haasteellisimmasta liikkeistä, saksipotkuista, sainkin ensimmäistä kertaa vedettyä kaikki toistot ilman hengähdystaukoa kesken kierroksen. SIIS MITÄ IHMETTÄ? Ja pari muutakin mojovaa itsensä haastamista tuli koettua onnistumisten kautta. Olen edelleen ihmeissäni, miten tämä kuntokuuri ruokavalioineen on todellakin SUPERIA ainakin minulle.

Jännä huomata, että vaikka tähän lähdinkin mukaan ensisijaisesti karistaakseni kropasta läskiä, niin tällä viikolla minulle on tärkeämmäksi muodostunut treenit ja niissä onnistuminen. Ikuinen kilpailija, minkäs sitä luonteelleen mahtaa. ;) Ja tällä kertaa ihan vaan itseään vastaan. On vaan niin hemmetin hyvä fiilis, kun huomaa kunnon ja lihasten kehittyvän mieletöntä tahtia. On ihan eri nainen jo nyt, vaikka SD on vasta huomenna puolivälissä. Siis mitä, p u o l i v ä l i s s ä? Nii-in. Aika on kyllä mennyt heittämällä!

Huomista kahvakuulatreeniä tässä jo odottelen, ja sitten onkin pian jo maanantai. Ja maanantaina taas toivotaan miinuslukuisten senttien kirjaamista taulukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti