tiistai 7. toukokuuta 2013

Day 2.

Good Evening. Päivä 2. SuperDieettiä takana, elikäs tuttavallisemmin SD ;)

Jaa miten se päivä on mennyt? Nooooh, aikas mukavasti. Aamutreeni skippautui heti, koska olin lämässyt kellon kiinni ja sitten olikin jo kiire töihin. Ei muuta kuin blenderillä smoothie kasaan ja duuniin. Duunissa sitten venähti niin, että nippa nappa ehätin kotiin oikea aikaiselle välipalalle.

Olo on ollut ihan jees, ei päänsärkyjä tms. Aamulla oli tosi energinen olo itseasiassa!

Sitten muutama tunti taas duuneja ja sen jälkeen ateriaa, joka näytti tänään tältä: Aterian jälkeen ja valmistautumista kahvakuulatreeniin. Olen ostanut jo VUOSI sitten kahvakuulan 8kg, joka sai tänään ensimmäisen kunnollisen treenin käsissäni. Ja HUH heijaa. Arvoin muutaman kerran teenkö kaksi treeniä peräkkäisiniä päivinä ja päädyin tekemään. Ai kannattiko? No, siinä mielessä kannatti, että mikä mieletön endorfiini ryöpsähdys lähti liikkeelle treenin jälkeen.

Eka kierros oli kyllä aivan karseeta kuraa, suoritukset sinne päin ja tuntui etten koskaan tule selviämään kolmea, saati neljää kierrosta treeniä. Mutta niin vaan sitten päätin, että koska eka kierros oli niin surkeeta yritystä, että teen vielä kolme lisää :D Eka kiekan jälkeen näppäilinpä puhelimesta uusiksi treenivideon, jossa näkee miten liikkeet kuuluu tehdä ja lähdin tekemään sitten uudella sykkeellä. Ja menihän ne, vaikka tuskallisen hitaasti.

Eniten vatutti kaikilla kierroksilla se, että miten hemmetissä sitä joskus olikin niin paljon ketterämpi samoja treenejä tehdessään.. ja kuka tämän mahan on mulle syönyt? No joo, onhan siitä reipas 15 vuotta aikaakin. Ja toivottavasti muutamien viikkojen kuluttua askel nousee huomattavasti kevyemmin hyppysarjoissa.

Treenin jälkeen tököttelin sitten vielä täysin puutuneilla ja maitohappoisilla jaloilla lenkin. Kotiin päästyä ruokaa napaan ja vihdoin kun pääsi sohvalle. Mutta miten täältä pääsee ylös?? Saati aamusta taas liikkeelle? Siinäpä kysymys. Sen näkee sitten huomenna. Reidet on aika kivassa poltteessa, suorastaan LIEKEISSÄ ;)

Vaa'alle en ole vielä uskaltautunut uudelleen, vaikka eilen on kuvat ja mitat otettu. Jotenkin kammoaa sitä, että mitä jos juuri minulle ei tapahdukaan mitään.. mutta mitä tuolta foorumilta lueskeli, niin voisi luulla että tapahtuu. Niin mahti tuloksia oli monella jo nyt, vaikka SD:a on takana vain pari päivää!

Nyt iltapalaa nassuun ja unille. MusPus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti