keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Day 17. Kotitreenin pauloissa

Huh! Heti alkaa blogikirjoittelu lipsumaan, kun työt alkoi ja menikin sitten 21 saakka kahtena iltana putkeen. Eilen harmitti hulluna, kun ei ehtinyt treenaamaan :(

Tällä viikolla ohjelmassa on tankkauspäivä, joka olisi pitänyt olla tänään, mutta siirrän sitä parilla päivällä, sillä halusin käydä testaamassa uudistuneen kotitreeniohjelma. Tai eipä siinä muita uudistuksia ole kuin toistomäärän nosto sekä kierrosten lisäys. Näytti jo paperilla pahalta, ja sitä olikin. Mutta selvisin!!!

Mikä parasta - mikä VOITTAJA fiilis treenin jälkeen! Hikinorot valuivat pitkin naamaa, selkää, sääriä ja upouusi jumppamattoni alkoi muistuttaa enemmänkin luistelukenttää kuin patjaa. Ihan käsittämätöntä on muistella 2,5 viikkoa sitten ollutta maanantaita, jolloin tein ensimmäisen ohjelmaan kuuluvan kotitreenin. Ei tullut hommasta yhtään mitään, niin raskas ohjelma tuntui olevan ja joutui vetämään happea huolella että sai toistot jotenkuten tehtyä. Ja täysin sinne päin oli pakko suorittaa, ei vaan riittänyt haba.

Nyt on ääni kellossa toinen. En edes ymmärrä, miten kehitys voi olla näin nopeaa! Jopa jotain lihaksen tyyppisiäkin olen näkevinäni aika ajoin peilistä, riippuen turvotuksen määrästä kropassa ;) Sen lisäksi eilen ja tänään aamulla olen JUOSSUT osan aamuaerobisen lenkistä, JEEEEE!

Fiilis on kyllä hyvä, vaikka matalat hiilarit aika ajoin ovat liihottaneet nälkäkurkea ympärillä. Mutta yllättävän hyvin sitä on jaksanut. Ja uskomattoman energinen olo ollut muutoin. :) SD jatkuu siis motivoivalla linjalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti