maanantai 20. toukokuuta 2013

Day 15.

Ei. Ei vieläkään. Paino jököttää tismalleen samassa kuin aiemman. Ei se ainakaan motivaatiota nostanut lähteä aamuaerobiselle. Melkoisena Justiinana tuli vedettyä lenkki, onneksi edes viimeisellä parilla kilometrillä alkoi hermoa vähän höllätä.

Päivän ateriat meni iltapäivään saakka ihan jees, duunissa sitten venähtikin sen verran pitkään, että vasta klo 21:n jälkeen söin aterian kauheassa nälässä. NOT LIKE THIS! Jäipä sitten kotitreenikin tekemättä, kun ei enää ehtinyt. Huomenna vedän niin tiltillä meiningillä ettei mitään järkeä!

Tein kaikista p*mman aterian koko dieetillä; muistutin pupujussia, jonka edessä oli vuori salaattia ja mikrossa paistettua kanaa. Kaiken onnistuin vielä suolaamaan niin, että varmasti maistui ökkösuolaiselle, päällä vielä liraus öljyä, pippuria ja ihan liikaa valkosipulijauhetta. Hirveässä nälässä sotkettu ja sähelletty ateria.

Posket turpeana aterioin ja mitä jäi jäljelle? Kiukulla vedetty ateria, jonka elimistö sulatti samantien pois. MUR. Nyt iltapalaa ja unta. Parempi päivä huomenna. Kerrottakoon, että kropasta oli silti sulanut LÄSKIÄ mittanauhan mukaan tasaisesti sentin verran joka puolelta. SILTI sitä olisi kiva, että se puntarin viisarikin värähtäisi jo alaspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti