sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Day 14.

Se on kuulkaas ollut lepopäivä treeneistä, mutta ei ruokavaliosta! :)

Kävinpä muutaman tunnin duunissa, sillä olen ollut tässä pois oravanpyörästä keräämässä voimaa jonkin aikaa ja huomenna on back to business day. Hyvää on breikki tehnyt monessa mielessä. Psyykkisesti tuntuu, että jaksaa taas - katsotaan sitten loppuviikosta mikä fiilis. Tiukasti aion silti noudattaa SD:n ohjeistuksia ja treeniä, sillä ne ovat tuottaneet vain ja ainoastaan hyvää oloa. :) Työt pidän aisoissa, muuten ei hommista tule mitään. Ja tällä kertaa, tämä on lupaus. Lupaus ennen kaikkea itselleni ja omalle hyvinvoinnilleni.

Tällä hetkellä seiti kypsyy uunissa rahkakastikkeen alla ja toisessa padassa uunikasviksia, nami jami. Tänää ei ihme kyllä ole pllut mieletön nälkä, vaikka hiilarit ovatkin aivan matalissa vapaapäivästä johtuen. Tämän dieetin paras puoli on se, että aterioita riittää, joka ei tee järjetöntä näläntunnetta. Taika dieetissä piileekin säännöllisten ateriavälien ylläpitämisessä. Jos niistä ei huolehdi, niin uupelo on kyllä aina taattu.

Huomennaon punnitus ja mittauspäivä! Josko sitä sitten kehtaisi jo heittää lukemia tänne blogiinkin. Niitä on vielä tullut pantattua, sillä ihan helppoa niitä ei ole tänne mätkäistä. ;)

Nyt on pakko jännätä Suomen jatkoaika - huh mikä trilleri matsista muodostuikin vielä kesken blogaamisen. Jelllllllllllooooooooottttt!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti