perjantai 17. toukokuuta 2013

Day 12.

Hengissä ollaan, eikä olla vajottu aliravitsemuksen vuoksi letkuruokintaan ;) Eilinen päivä oli niiiiiiin hektinen, ettei ehtinyt edes blogia päivittämään; töitä, sporttia, taloyhtiön kokousta ja tietty jellonien matsi, joka siirsikin treenin aloitusta melkoisen myöhään. Mutta kyllä se kannatti katsoa, huomenna sitten tuleekin lähetys Globenista. Way to GO!

Tänään saapui mun uudet uljaat treenipopot! Edelliset sisätossut olikin ostettu yli 10 vuotta sitten, joten olen nämä ansainnut, enkö olekin? Kerrankin positiivista oli myös se, että popt olivat vieläkin mieleisemmät, mitä verkkokaupan kuvassa olivat näyttäneet.

Näillä tossuilla meni tänään kahvakuulatreeni heittämällä, täydet neljä kierrosta täysillä ja vielä viimeiseen kierrokseen lisäsin potkua niin ettei mehuja jäänyt yhtään yli. Taas on tiristetty rasvaa "kotisalin" pohjalle. Nyt on kaikki viikko-ohjelmaan kuuluneet treenit tehty, huomenna on vielä tarkoitus tehdä pientä extraa lauantain ratoksi.

Ensi viikon ruokaohjeet olivat jo tulleet Fitfarmin sivuille sekä samoin uusi liikuntaohjelma. Huhut ovat kertoneet treenimäärän lisääntyvän. Mutta siitähän tämä tyttö TYKKÄÄ! Sisukas ja kova treeni ei ole koskaan ollut ongelma. Ennemminkin nuo herkut ja suuret ruokamäärät, minähän olen aina syönyt kuin äijät. Siinähän ei ole mitään vikaa niin kauan, kuin kulutus pysyy samassa suhteessa syödyn ruoan kanssa. Viime vuosina se ruoan määrä on kyllä pysynyt samana ja jopa lisääntynyt, sillä ruoka vaan on hyvää ja elämän ansaittuja nautintoja.

Tämän superdieetin kautta saa paljon motivaatiota syödä oikein ja kiinnittää huomiota ravintoon. Kysymys kuuluukin, miksi olen laiminlyönyt hyvinvointiani mättämällä sokeria ja hiilareita kehoon? Nyt on ollut mielettömän paljon energisempi olo, keho vetää hullulla aineenvaihdunnalla ja puhdistuu jatkuvalla syötöllä (lue tyhjennyksellä, sori, oli pakko). :D Se on vaan se luonteen heikkous syömisten suhteen, vaikka monessa muussa kohtaa sen kanssa ei ole mitään ongelmia. Kuinka helppoa on makustella herkuilla hyvässä seurassa. Se ei ole kellekään varmaan vaikeaa? ;)

Se mitä minulla on nyt jo ikävä on JUUSTOT. Tai niin. Onhan mulla sitä läjäpäin viikossa. Rakeena. Repikää siitä. :D Minä revin nyt endorfiineistä, joita hyvän treenin jälkeen jyllää aivonystyröissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti