keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Day 10.

Sitä pitäisi lähteä ulos kauniiseen auringonpaisteeseen, mutta tänään on ollut motivaation puuttumispäivä. Tuli nukuttua överi pitkään, onneksi ei ollut treenipäivä tai olisi ollut aika kökköä alkaa rakennella päivän ruokavaliota.
Onneksi olo ei ole niin turpea kuin eilen, koitan pikkuisen pudottaa toisten ruoka-aineiden osuutta ruokavaliosta tai lähinnä korvata niitä toisilla, jos se auttaisi. Totuushan toki on, että ei parin vuoden aikana kertyneet kilot viikossa voi lähteäkään.. mielenkiinnolla tässä vain odottelee miten keho alkaa toimia viikon sisään. 
Oletko muuten koskaan maistanut tätä suoraan pullosta? ->
Onpa melkoinen makuelämys ;) Kropan kuuluu saada rasvoja (hyvänlaatuisia) kehoon, jotta pysyy ravintotasapaino balanssissa. Sitä onkin erikoisinta miettiä, että samaan aikaan kun yrität treenillä ja mantroilla polttaa itsestäsi rasvaa (fatburnfatburnfatburn) niin samaan aikaan sitä nautitaan sisäisesti suoraan pullosta. :D Ei muuta kuin aamuisin tuikku pullosta, loppuu se suun napsaaminen kyllä siihen ;) No en minä sitä oikeasti pullon suusta nappaa, ihan sivistyneesti vain shottina se mitä ruokavalion mukaan kuuluukin. Sanoisinko kuitenkin, että aika makuelämys tässä Knossoksessa. ;)

Huomenna aamulla olen päättänyt herätä kukon laulun aikaan, tehdä aamulenkin ja sitten suunnata pikku breikin jälkeen töihin huhkimaan. Täytynee pakata eväsrasiat matkaan, sillä duuneja on sen verran paljon odottamassa. Treenaamaankin pitäisi ehtiä ja illalla tulee vielä Finlandesien peli, joten haipakkaa riittää. Ilolla odottelen, miten huomisen treenin jaksaa vetää läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti